2777
2789

چطور قبول کردی دخترش هم بمونه این مدت؟!

خب بگو زن و شوهریم شاید با لباس راحت بخواد باشه شوهرم نمیتونه بگو نامحرمشه شوهرم اذیت میشه

برای شوهرشم میگفتی نامحرمه منه راحت نیستم

الان بگو شوهرم اذیت شده مخالفه چون راحت نیست ک دختر مجردت تو خونه ماس

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست

من موندم از اول دختر کنکوری رو چه جور 3ماه گزاشتن خونه شما بمونه اخه 3روز بود یه چیزی ولی 3ماااه اونم دختربزرگ خونه شمایی ک متاهلی واقعا چه جور روشون شده اصلا با وجود شوهرت چه جور معذب نشدن؟ حالا اینو هیچی شوهرشم بیاد ک بشه نور الانور

خالت بیخودی مونده خونش یه خونه اجاره کنن موقت بیاد هم دخترش بره کلاس هم شوهرش بره سرکار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ زده امشب تو ماشین خوابیده منم هیچی نزاشته بودم براش خب به من چه

رک و راست بگو خاله چرا خونه زندگیت برنمیداری یه مدت بیای اینجا به شوهر و بچت برسی؟ اصلا چه جور قبول کردی 3ماه دخت خالت خونت بمونه با وجود شوهرت سختتون نیس؟