بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شنیده بودم طلسم راه اجنه رو باز میکنه و دعا زیاد بد نیستش و فقط کاری که میخوای رو پیش میبره
نميدونم اينقدر با جزييات. ولي خب تو اصل موضوع كه نغيري ايجاد نميكنه. اصلش اينه كه ازم از جن و شبتطين داره كمك ميگيره. كاري كه از ريشه و بيخ و بن اشتباهه.
۹۹درصدشون ک دروغ میگن و کاری انجام نمیدن و فقط چول میگیرن ،اون یک درصدم اگر گیرت بیفته و واقعا بتونه برات کاری انجام بده مثلا یهو میبینی پسرت عاشق دوستت شد ولی مثلا سال بعد مامان دوستت سرطان گرفت یا پدرش تصادف کنه یا خودش بیماری بد بگیره یا بدترین سناریوی ممکت براش اتفاق بیفته و بیفته تو دور نابودی جوری ک از دست هیچ کس کاری برنیاد
۹۹درصدشون ک دروغ میگن و کاری انجام نمیدن و فقط چول میگیرن ،اون یک درصدم اگر گیرت بیفته و واقعا بتونه ...
بله دقیقا مشکل همینه که خیلیا راجی عوارضش میگن ولی ما یکی از فامیلامون با دعا بهترین زندگیو واسه خودش ساخته و عوارضیم نداشته اینجور که مشخصه ولی خب خوده منم خیلی میترسم