2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دارم باید محرک هارو کم کنینور کوشی کم بشه صدا کم بشه

هیچی رو نمیتونم کم کنم متاسفانه💔ساعت مطالعه بالا دارم و آموزش هم از گوشی همیشه هس واقعا اذیتم

فوق متخصص میتونه کمکی کنه؟

هیچی رو نمیتونم کم کنم متاسفانه💔ساعت مطالعه بالا دارم و آموزش هم از گوشی همیشه هس واقعا اذیتمفوق مت ...

راستش عزیزم درمان نداره

ولی میتونی وقتایی که حس کردی داره حملات میگرنی میاد سریع مسکن بخوری 

و اگه هوش مصنوعی داری کمک بگیر طبق شرایطت طول میگرن کمک میکنه چیا بخوری چیکار کنی

باید میگرنت رو بشناسی

راستش عزیزم درمان ندارهولی میتونی وقتایی که حس کردی داره حملات میگرنی میاد سریع مسکن بخوری و اگه هوش ...

آخه مثل بقیه در حالت عادی نیستم که بگم حمله شروع میشه. وقتی مطالعه میکنم و یا موقع خستگی درد شدید میشه.

مسکن هم که هر روز نمیشه خورد مثلا میشه هر روز نوافن خورد؟ نه واقعا بدن رو نابود میکنه.

اصلا حتی نمیدونم نوع میگرنم چیه. اول فک کردم سینوزیته دیدم سینوزیت چه ربطی به خستگی و صدا و مطالعه داره.

اگه درس نداشتم حتی دکتر هم نمیرفتم چون در حالت عادی اذیت نمیشم. واقعا بد دردیه😔