2777
2789
عنوان

از گروه مدرسه حذفم کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 1239 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما گفتی مدرسش دولتی و شلوغه اگه غیر دولتی یه من به جای شما بودم میرفتم مدیرشون رو جر میدادم

کجا گفتم دولتیه ؟!

گفتن چرا دولتی ننوشتی گفتم شلوغه

غیر انتفاعی دیگه ک شهریه میخاد

حالا با اینکه مجبورم تو‌گروه باشم نمیدونم‌چطور خودمو راضی کنم بهش پیام خیلی واسمسخته واقعا انگار غرو ...

خودش مجدد ادد میکنه

اگه نکرد خودتو بزن به اون راه بعد چند روز مسیج بده بگو نمیدونم چرا فلان اپلیکیشنم مشکل پیدا کرده گروه برام.باز نمیشه

اونم بعیده به رو خودش بیاره دیگه

دولتی خیلی شلوغن

یه مدرسه بهتر پیدا کنید من زمان کلاس شششم مدرسم خیلی خوب بود مدیرمون انقدر احترام میذاشت به مامانم خانومه خیلی هم مهربون بود البته فقط یک هفته رفتم بعدش بخاطر کرونا غیر حضوری شد

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

دولتی خیلی شلوغن

البته بازم یه مدرسه خوب نمیتونید پیدا کنید شانسیه از این مدیرای قانون شکن و بی شخصیت توی ایران زیاد هست

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

گروه شاد؟گویا شاد اختلال پیدا کرده اعضا رو میندازه بیرون

@هاکلبرفی‍ اسی شاید قضیه اینه بخاطر داغونی برنامه هاشون الکی درگیری درست نکنید بین خودتون و مدیر اگر شاده

عزیزم بچه ی من دوساله تو اون مدرسه ساین ماه این اتفاق افتاد والا اصلا فکرشم نمیکردمبا یکی دوز تاخیر ...

شاد اختلال داره

اسی اگر شاده باید بری توی یه بخشی توی شاد کد ملیشو بزنی تا خودکار وارد گروه ها بشه