2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگه واقعا همینه ولی اخه دوماه نشد بعد عقد به یکی دیگ بگی عشقم عشقم وای چتاشونو خوندم مخم سوت ...

بابا شوهر سابق من برام میمرررررد هر روزمون برامون مثل شب عروسی شیرین بود تا اینکه فهمیدم همزمان با ۳ تا دیگه هست!!!!

این قضیه مال یکسال پیشه 

یه پسره تو محلمون بود منو دیده بود چشش منو گرفته بود ، عاقا نگو این نامزد داره ، یه ماه با من حرف زد به رفتارش مشکوک شدم ، آنچنان ریدم بهش ک حد نداشت 

بعد من با ۴ ۵ تا از دخترای محل باز به دختر طفل معصوم خیانت کرده بود خاک تو سرش 

اینو گفتم که بدونین مردا گاها خودشون کرم دارن 

این پسره شورشو در آورده بود ، توجیهشم برا خیانتش به نامزدش این بود که اون چاقه و من دختر ظریف دوس دارم

مرتیکه کور بود فک کنم از اول 

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

واااای نههههههههههه!!!!!جدی میگی؟؟

آره عشقشون بیش از حد بود نمیدونی چ عشقی بهم داشتن اما چون منفعت پسر ب خطر افتاد دختررو کامل ول کرد ببین یهویی هاااا ینی یه روز کلا دیگه دختر و بلاک کرد و تموم حتی جواب هم پس نداد کلا رفت ک رفت... حالا فک کن ببین دختره تو چ حالیه... 

من به تو چی بگم تو خودت بلدی😉

با ی خانم دوست و در ارتباط بوده و دوستت سرسری از این قضییه گذشته؟

دیگه وقتی خود دوستت سادگی میکنه چی بگیم باید حتما سرش به سنگ بخوره تا به خودش بیاد این مدل آقایون هیچ موقع متعهد و درست نمیشن

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

این قضیه مال یکسال پیشه یه پسره تو محلمون بود منو دیده بود چشش منو گرفته بود ، عاقا نگو این نامزد دا ...

واااای نه شوخی نکننننن واااای اینا زر میزنن حوری بهشتیم زنشون باشه باز چشماشون هرزه،خوب تو اون یه ماه چطوری بهت پیام میداد ک دختره ک نامزدش بود نمیفهمید؟؟

این قضیه مال یکسال پیشه یه پسره تو محلمون بود منو دیده بود چشش منو گرفته بود ، عاقا نگو این نامزد دا ...

دقیقا شوهر همسایه ما 3 تا بچه دارن هنوز ک هنوزه به زنش میگه من از اول دختر سبزه دوس داشتم و مامانم تورو برام گرفته و هیچوقت دختر سفید و بور نمیخواستم 

با ی خانم دوست و در ارتباط بوده و دوستت سرسری از این قضییه گذشته؟دیگه وقتی خود دوستت سادگی میکنه چی ...

این نمیدونسته که مثلا از ۲نفر رفتن پرسیدن همه گفتن خوبه یکی مث این ک گفته این پسر دختر بازه و اینا دوستمم عاشق بوده و اینا توجه نکرده گفته حتما طرف لج باهاش دروغ میگه

آره عشقشون بیش از حد بود نمیدونی چ عشقی بهم داشتن اما چون منفعت پسر ب خطر افتاد دختررو کامل ول کرد ب ...

وااااای من بمیرم واسه دلش ولی چه روزی دارم بهت میگم این دختر ادم بعدی ک میاد تو زندگیش ببین چه زندگی خفنی بسازه باهاش

دقیقا شوهر همسایه ما 3 تا بچه دارن هنوز ک هنوزه به زنش میگه من از اول دختر سبزه دوس داشتم و مامانم ت ...

وااای حروم زاده اینا لاشین بخدا اگر زنش سبزه بود میگفت سفید دوست دارم

بابا شوهر سابق من برام میمرررررد هر روزمون برامون مثل شب عروسی شیرین بود تا اینکه فهمیدم همزمان با ۳ ...

نهههههه نههههههههههه نهههههههههه وایییییییی شوخی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟واااااییییییی چطوری فهمیدی؟؟اصلا متوجه نشدی ؟؟تکرابطه و اینا نفهمیدی؟

وااااای من بمیرم واسه دلش ولی چه روزی دارم بهت میگم این دختر ادم بعدی ک میاد تو زندگیش ببین چه زندگی ...

بهشتم براش بسازه قبول داری قلبش یه جا دیگه مونده و له شده الان؟.. ترکی ک به قلب آدم بخوره هیچی خوبش نمیکنه فقط ظاهر درست میشه