جاریم یه ادم کاملا سلیطه ایه که خانواده شوهرم خیلی ازش میترسن و الان تقریبا دو برار زمانی که برای من خرید کردن واسه اون گرفتن یعنی از هر چیزی بهترینشو ولی در مقابل من ادم ارومیم وخب تا حالا اصلا بی احترامی بهشون نکردم اونا هم در مقابل خیلی بهم خوبی کردن مثلا چهار ساله ازدواج کردم یه بار نونوایی نرفتم مادر شوهرم همیشه نون میگیره میاره میده یا مثلا هر کاری داشته باشم کمکم میکنن یا بچمو خودشون میان میبرن نگه میدارن تا کارامو بکنم حالا به نظرتون رفتار جاریم درسته یا من بگم که مثلا اگه دوتامون یه جا باشیم مادر شوهرم از من میخواد کمکش کنم ولی اگه تنها برم اصلا نمیذاره هیچ کاری کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوب اون تازه عروسه شما نه، باید شما کمک بدین. منم جاریم هر روز خونه مادر شوهرمه ولی من چون شهر دیگه هستم سالی یه بار و نهایتا دو بار یه وعده ناهار یا شام میرم خونه مادر شوهرم و خیلیم کمک نمیدم در حد سفره انداختن و جمع کردن ولی مادر شوهرم هر موقع مهمون داشته باشه جاریمم دعوت میکنه چون طبقه بالاشون هست. حالا وقتی اون منو میبینه که خیلی کمک نمیدم ادا در میاره مثلا بهش میگن ظرفارو بذار تو کابینت میگه من نمیدونم جاشونو