2777
2789

جاریم یه ادم کاملا سلیطه ایه که خانواده شوهرم خیلی ازش میترسن و الان تقریبا دو برار زمانی که برای من خرید کردن واسه اون گرفتن یعنی از هر چیزی بهترینشو ولی در مقابل من ادم ارومیم وخب تا حالا اصلا بی احترامی بهشون نکردم اونا هم در مقابل خیلی بهم خوبی کردن مثلا چهار ساله ازدواج کردم یه بار نونوایی نرفتم مادر شوهرم همیشه نون میگیره میاره میده یا مثلا هر کاری داشته باشم کمکم میکنن یا بچمو خودشون میان میبرن نگه میدارن تا کارامو بکنم حالا به نظرتون رفتار جاریم درسته یا من بگم که مثلا اگه دوتامون یه جا باشیم مادر شوهرم از من میخواد کمکش کنم ولی اگه تنها برم اصلا نمیذاره هیچ کاری کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه احساس میکنم به اون بیشتر احترام میذارن چون میترسن

عزیزم به شما ک بی احترامی نشده تاحالا

خیلی بده که یکی بخواد از ترس شما بهتون محبت های فیک کنه تا یکی ک با علاقه بهت محبت کنه احترام بزاره

خوب اون تازه عروسه شما نه، باید شما کمک بدین. منم جاریم هر روز خونه مادر شوهرمه ولی من چون شهر دیگه هستم سالی یه بار و نهایتا دو بار یه وعده ناهار یا شام میرم خونه مادر شوهرم و خیلیم کمک نمیدم در حد سفره انداختن و جمع کردن ولی مادر شوهرم هر موقع‌ مهمون داشته باشه جاریمم دعوت میکنه چون طبقه بالاشون هست. حالا وقتی اون منو میبینه که خیلی کمک نمیدم ادا در میاره مثلا بهش میگن ظرفارو بذار تو کابینت میگه من نمیدونم جاشونو

اخه احساس میکنم به اون بیشتر احترام میذارن چون میترسن

رفتار شما بهتره عزیزم 

هیچ گاه شان و شخصیت خودتو پایین نیار که بخوای با یه سلیطه خودتو قیاس کنی 

احترام از روی ترس و آبرو هیچ ارزشی نداره گلم

به مرور زمان این جاری هیچ ارج و ارزشی تو خونواده شوهر نخواهد داشت 

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!