2777
2789

پسره 40 سالشه تو شهرک امید خونه داره خونه ارث رسیده بهش مادرش فوت کرده ؛ هرچی پول داره میده به ماشین های لوکس.یعنی از ماشینش یه دونه تو ایران هست.

البته یه کیس دیگه هم هست هردو رو میگم مقایسه کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو از کجا پیدا میکنین

از تو خیابون کارت شو بهم داد.طرف دکترا داره خیلی لوکسه هم قیافه ش هم کاراش هم مدلش.پلی یه ایراد داره میگه تو بیا با من باش به من همه چی بده محبت کن وقت بزار بیا خونه م منم سعی میکنم مردانگی مو برات تموم کنم در اون صورت.بعد میگه که

چند سالته خودت

من خودم ۳۱ سالمه 

بعد اون مجرده من یه بار جدا شدم.

خب؟ بعد جالب اینه که بهش گفتم صیغه بخونیم خیلی خیلی راحت گفتش باشه چرا که نه 

بعد گفتم بیا بریم آزمایش بدیم گفت باشه بریم.

یعنی از طرفی استرس دارم بد باشه که آنقدر اوکیه از طرفی هم موقعیتش خوبه میگم امتحان کنم شاید خوب دربیاد

از تو خیابون کارت شو بهم داد.طرف دکترا داره خیلی لوکسه هم قیافه ش هم کاراش هم مدلش.پلی یه ایراد داره ...

ارزشش رو نداره!!! در عوض تمااااام چیزایی ک میخواد بهت بده ، بازم ارزششو نداره!!!! این آقا قبل از تو هم  همین محبتا ک مدنظرش هست رو با پولش از خییییلی از دخترا خریده!!!! الان اونا کجان؟؟؟؟؟ 😊

نکن با خودت! 

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

دوستو ولش کن ازدواجی هست یا نه ؟ لاکچری ک فقط دوست بشه مهم نیس

نه من قصد ازدواج ندارم ولی بهش نگفتم که قصد ازدواج ندارم اونم هی سعی می‌کنه بگه ازدواج میکنیم که من خوشم بیاد ولی قشنگ معلومه اهل تعهد نیست.حسم میگه ها وگرنه هروقت زنگ زدم بهش جواب داده.

باشگاه می‌ره و طلا فروشه

من خودم ۳۱ سالمه بعد اون مجرده من یه بار جدا شدم.خب؟ بعد جالب اینه که بهش گفتم صیغه بخونیم خیلی خیلی ...

فقط کسی ک چیزی برای از دست دادن نداره ،هنوز فکر نکرده  با همممممه چی اوکییه!!!!! بترس از این ادما

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊