2777
2789
عنوان

تو یه رابطه مزخرف هفت سال هدر شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا من این حس خوب ندارم

طبیعیه...بعد یه مدت طولانی که باهاش گذروندی احساس خلا و ناراحتی کردن کاملا عادیه..به مرور زمان درست میشه ..حالت بهتر میشه🌹 

به مو می رسه ولی پاره... نوچ😁❤️

بهت تبریک میگم....منم ی رابطه سمی ده ساله داشتم..که نابودم کرد.بعد از سال اول فهمیدم چجور ادمیه خواستم جدا شم اما هر بار به ی روش مجبورم میکرد ادامه بدم....بحدی اخلذقاش عجیب غریب بود که شک ندارم مشکل روانی خاصی داشت

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
وابستگی سادگی خریت

واقعا سخته که از وابستگی خلاص بشی.درکت میکنم.

من آبنمک بودم عزیزم دید یکی دیگه هست منو رد کرد💔

اونم محلش نذاشت برگشت سگ‌ محلش میکنم.

خدا رو شکر میکنم که رفت وگرنه میموندم.

تو هم خدا رو شکر کن خلاص شدی.خط و همه چیز تو عوض کن.عکس شماره کادو هر نشونه ای ازش رو حذف کن دیگه یادش نیافتی.

ی استراحتی به خودت بده،کلاس و برنامه بریز،حالت خوب میشه.

بعدش بهترین آدم میاد تو زندگیت این و می‌شوره میبره.

بعد جدایی بعد چندوقت خوب شدید الان چندسالتونه

ببین من میگم بعد از سال اول خواستم جدا شم اما ۹ سال به هر روشی تونست مجبورم کرد ادامه بدم.بحدی تهدیدم میکرد ک ی وقتایی زنگ میزدم پلیس..در این حد.اما ادای عاشقای مجنونو در میاورد دلم میسوخت واسش....من بلافاصله بعد جدایی خوب شدم...چون خیلی اذیتم کرده بود

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی