2777
2789
عنوان

تورو خدا کم رشته هارو بکوبید زمین

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 27 پست
خب همه رشته ها خوبنولی پزشکی از همه رشته های تحصیلی بهتره دیگه خدایینمیشه انکار کرد

عزیزم بهتر و بدتر بودن رشته فقط به خود شخص بستگی داره

قطعا یه مدیر موفق

یه استاد کنکور مطرح

یه روانشناس موفق

یا ....

از پزشک عمومی درمانگاه شرایط شغلی خیلی بهتری داره

موفقیت و علاقه یه آدمه که آیندشو تعیین میکنه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اره ولی قزار نیست بکوبیم زمین

دیگه اون به شعور طرف بستگی داره 

چند وقت پیشم یکی تاپیک زده بود معلمی از پرستاری هیلی بهتره فلانه بهمانه تا تونست پرستارا رو خورد کرد 

شکر خدا کاربرا هم از خجالتش در اومدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه اون به شعور طرف بستگی داره چند وقت پیشم یکی تاپیک زده بود معلمی از پرستاری هیلی بهتره فلانه بهم ...

معلم جای خود پرستار جای خود پزشک جای خود بازاری جای خود

شخصیت به درآمد نیست 

معلمی هم خیلی شغل قشنگیه مخصوصا واسه خانما

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

عزیزم بهتر و بدتر بودن رشته فقط به خود شخص بستگی دارهقطعا یه مدیر موفقیه استاد کنکور مطرحیه روانشناس ...

من که خودم پزشکی نمیخونم

ولی گویا حجیم ترین درسارو داره

و خب شما هر جا بگی پزشکی میخونی یه جور دیگه تحپیلت میگیرن تا مدیریت و تدریس کنکور

معلم جای خود پرستار جای خود پزشک جای خود بازاری جای خودشخصیت به درآمد نیست معلمی هم خیلی شغل قشنگیه ...

اره قطعا معلمی ام خوبه ولی ادبیات اون کاربر واقعا خیلی جالب نبود بیشتر باعث شد کاربرا نگران بشن که بچه هاشون زیر دست چه کسایی قراره تعلیم ببینن

اره قطعا معلمی ام خوبه ولی ادبیات اون کاربر واقعا خیلی جالب نبود بیشتر باعث شد کاربرا نگران بشن که ب ...

متاسفانه قسمت آموزش و پروش و فرهنگیان بیشتر از هر بخش دیگه ایی آلوده راند و سهمیه و پارتی بازی شده

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

من که خودم پزشکی نمیخونمولی گویا حجیم ترین درسارو دارهو خب شما هر جا بگی پزشکی میخونی یه جور دیگه تح ...

نه عزیزم😅

این روزا به اندازه جیبت تحویلت میگیرن...

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نه عزیزم😅این روزا به اندازه جیبت تحویلت میگیرن...

ما یه فامیل داریم یه دانشگاه و رشته خیلیییی معمولی درس خونده ولی خدا خواسته یه جوری پولدار شده که فقط انگشت به دهن میمونی 

اتفاقا آنقدری که به این فامیلمون ارزش و احترام میذارن به اونی که دکتره و وضعش معمولیه ن

ما یه فامیل داریم یه دانشگاه و رشته خیلیییی معمولی درس خونده ولی خدا خواسته یه جوری پولدار شده که فق ...

همون دیگه

مهم اینه چطوری پول دربیاری