2777
2789
عنوان

حاضرید با همچین کسی ازدواج کنید خواهاش منطقی جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب از طرفی شاید موقعیت بهتری نباشه و اینکه خودت دوست داشته باشی تشکیل خونواده بدی

گلم ده سال پیش گول عشق و عاشقی رو خوردم و دوم اینکه خواستم ازدست نامادری فرارکنم باهمین شرایط ازدواج کردم.

و الان ده یال اززندگبم گذشته همچنان خونه ماشین نداره بدرک دوساله افتاده توخط شیشه تجدید نظر کن باهرکسی ازدواج نکن

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
بنظرت تایپ ها چقد تاثیر داره؟ من در مواقعی برون گرام مواقعی درون گرا

زیاااد. اونی که انتخاب میکنی اگر زیادی برون گرا باشه، معمولا خیلی اهل رفیق بازی و مهمونی و گردش تفریحن.  وقتشون با دیگران باید بگذره. خب اونی که درون گراست از این وضعیت خل میشه. بهتره مدت بیشتری با طرف وقت بگذرانید و هم اینکه کتابای مربوط بهش رو مطالعه کنید

من درآمد پدرم ماهانه ۳۰۰ ملیون پولدار حساب میشه ؟

بله.

من شوهرم ۲۰تومن داشت 

۱۵تومن خرج کرایه خونه و قسط های خونه ای که خریده. میشد

میموند دوتومن 

منم درسم تموم شده بود استخدامی قبول نشدم هرجا میرفتم میگفتن سه تومن 

شوهرم میگفت رفت وامدت نمیشه

نمیخواد بری سرکار

تو میتونی با ۵میلیون زندگی کنی؟؟

فکر نکنم

مگر اینکه خانواده ت بهتون خونه ماشین بدن ،خودتم کار کنی 

بازم سخت برات

زیاااد. اونی که انتخاب میکنی اگر زیادی برون گرا باشه، معمولا خیلی اهل رفیق بازی و مهمونی و گردش تفری ...

آره من خیلی به این تایپ های اخلاقی اعتماد دارم و ی سری تست های دیگه حتما قبل نامزدی باید بنظرم بری پیش روانشناس که اون تست هارو بگیره 

قیافه باید بدل بشینه  از نظر یه نفر خوبه  واز دیگری ممکنه خوب نباشه

پانزده   بیست ملیون   تو این دوره زمونه  بسیار کمه

اینکه خونواده پشتشه   خوب باید  خونه وچیزی تا حالا بنامش میزد 

خیلی ها قول میدند وبعد از عقد  زیرش میزنند

البته ممکنه بعضی ها با این شرایط کنار بیان  

وبعصی ها خیر 

باید فکر کنید وتمام احتمالاتو در نظر بگیرید  در اینده پشیمون نشید

ببین منم اصلا برام پول مهم نبود هنوزم نیست، ولی شوهرم برخلاف چیزی که موقع اشنایی نشون میداد پول براش مهمه. ببین هم نداره هم میخواد، پدرمو زیاده خواهی هاش در اورده، شغلش ثابت نیست با این حال پول میلد دستش همه را خرج میکنه، حقوق منم خرج میکنه چیزی هم میگم اه و ناله که شرایط بده، حقوق نگرفتم، نمیفهمی درحالی خودش با نفهمیش زندگی را خراب کرده. 

اگه فهمیده و عاقله کارگرم باشه ادم خوشبخته ولی اگه خودشیفته یا عقده ای باشه چی؟ 

مشاور حرفه ای اینو میفهمه نه معمولی، ما مشاور معمولی رفتیم هیچی نفهمید 

نه زندگی خیلی خرج داره ما با درآمد بالاتر ۴ ساله نتونستیم خونه که تا مرحله سفت کاری هم بود تعمییر کنیم تازه یه ماشین لگن هم داریم😂 اونم حتی نتونستیم یه مدل بالاتر بگیریم

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
زیاااد. اونی که انتخاب میکنی اگر زیادی برون گرا باشه، معمولا خیلی اهل رفیق بازی و مهمونی و گردش تفری ...

زیادی برون گرا هست 

من برون گرا هستم ولی نه در حد ایشون 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀کاربری دست دو نفره دوستان