2777
2789
عنوان

روابط قبل از عقد همون زنا هستش

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 34 پست
ب خاطر پول البته حتما قبلش خودشم از از اون دختر حسابی سواستفاده کرده پسرا بی معرفت تر از چیزی هستن ک ...

مگه اینجا کم تاپیک زدن که با دوست پسرشون رابطه داشتن بعد الان پسره گردن نمیگیره و نمیاد خواستگاری.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
مگه چیز درستیه که عادی سازی بشه تو همون غرب هم از اول اینطوری نبوده و کلی مشکلات به وجود آورده این م ...

بد برداشت نکن من خودم مخالفم چون ایرانی ها درست درک نکردن ،طرف زن داره همزمان با ۴نفر دیگه هم هست  یا بالعکس خانم با دوتا بچه خیانت می‌کنه ،ولله این تو خارج هم قفله، منظورم این بود که روابط جنسی برای اونا یه چیز حل شده هست ، ولی در فرهنگ ما مهمه طرفین باکره باشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه اینجا کم تاپیک زدن که با دوست پسرشون رابطه داشتن بعد الان پسره گردن نمیگیره و نمیاد خواستگاری.

خب الان همینجا هم وقتی میگی این روابط ب درد نمیخوره سریع گارد میگیرن ب آدم انگ عقب موندگی میزنن 

فکر میکنن مرگ فقط برا همسایس

خب الان همینجا هم وقتی میگی این روابط ب درد نمیخوره سریع گارد میگیرن ب آدم انگ عقب موندگی میزنن فکر ...

درسته.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
بد برداشت نکن من خودم مخالفم چون ایرانی ها درست درک نکردن ،طرف زن داره همزمان با ۴نفر دیگه هم هست ی ...

بله متوجه شدم عزیزم 

متاسفانه افراط میشه و کار به جاهای که نباید کشیده میشه