2777
2789
حس می کنم از ایناست که سرش به کار خودش گرمه ادم بی حاشیه ای هست و دنبال پیشرفت خودشه همسری هم کپ خود ...

@2398‍ عزیزم ازدواج طراوت را امسال میبینید یا سال بعد؟با همسرش کجا آشنا میشه و همسرش شغلش چیه؟مرسی عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم حس میکنی چند سال دیگه میرم و اگه برم خانوادم مشکل مالی میخورنن؟مامانم راضی میشه اصلا؟

عدد ۷ اومد تو ذهنم مامانت ناراضیه و دلگیر از دوریت اما راضی میشه بالاخره

بعد کنکور اول میری چون خیلی تلاش می کنی تو رابطه نرو حس خوبی نمی‌گیرم حالا هر طور خودت مایلی ولی حس ...

عاشقش میشم یا فقط کنارش رندگیم خوبه 

من با یکی از دوستام که خیلی دوسش داشتم ارتباطم بهم خورده دوست زیاد دارم ولی خب باهاشون حال نمیکنم از روی اجباره با شخص جدیدی دوست میشم که به اندازه اوا که باهاش کات کردم با هم صمیمیشیم؟  یا مثل همین دوستاب الانم میشه

عاشقش میشم یا فقط کنارش رندگیم خوبه من با یکی از دوستام که خیلی دوسش داشتم ارتباطم بهم خورده دوست زی ...

عاشقش میشی زندگی سرشار از ارامش و محبت داری حس می‌کنم بخاطر حسادت رابطشونو باهات بهم زدن دنبال دوستان جدید باش اما به خوبی ازش شناخت پیدا کن

یکم ویژگی های رو میگی؟!ولی من حس میکنم اون آدم الان تو رابطست ولی بازم زل میزنم به من...:/

دختر نازی هستی جذابیت چهره داری لطیف و احساساتی هستی و از انرژی زنانه بالایی برخورداری به اهدافت فکر می کنی اما یه خورده تلاشت کمه و تنبلی می کنی