2777
2789
خیلی ادم صبوری هستی شوهرت باهات لجه و مخالفت میکنه اما صبوری تو دلشو نرم می کنه یه پیشرفتی راجب حس ک ...

آفرین همش درست بود عزیزم یه سوال دیگه یه وسیله ای احتیاج دارم شوهرم میخره برام؟بعد اینی که درمورد مادرشوهرم گفتی میشه بیشتر توضیح بدی چیکار کنم ؟

حسم به روانشناسی خیلی قویه از رفتنت اوایل پشیمون میشی و دلتنگ ولی بعد ها عادت می کنی فرد موفقی میشی ...

خوشگل من بنظرت نقاشی ادامه میدم یانه؟بنظرت حیطه کاریش چیه؟بنظرت پیشش میتونم خودم باشم؟

😬🥰همینکه بهتر میشه شکرخدا داره😂😂

اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️‍🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ادم صبوری هستی شوهرت باهات لجه و مخالفت میکنه اما صبوری تو دلشو نرم می کنه یه پیشرفتی راجب حس ک ...

عزیزم ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️بچه هاروبه من میده شوهرم ؟؟؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

عزیزم حست راجع به من بگو

ادم حواس پرت و وسواسی هستی یکم مغروری از اونا که فکر میکنن همه باید دوسشون داشته باشن حرف فقط حرف اولته نظرت به سختی عوض میشه تا زمانی که یکی احساساتی حرف میزنه و با چرب زبونی گولت میزنه و دلتو نرم می کنه !

فدات شم بیشتر ازیه ساله دلیلش بچه هاهستن یازنه ولش میکنه ؟؟؟اخهدبچه هارم نمیده به من

اوایل دلش واسه بچه ها میسوزه بعدها کم کم دلتنگت میشه تازه قدرتو میدونه

اوایل دلش واسه بچه ها میسوزه بعدها کم کم دلتنگت میشه تازه قدرتو میدونه

فدات شم 💞💞💞بخشی ازمهریه روداده بهم  چندبارالتماس کردم قبلاکفت برگردونی زندگی میکنم چون خیانتکارخانوادم نزاشتن به نظرت برگردونم همه چیویاکلک میزنه منتظرباشم خودش برگرده ؟؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

منو میگی حامله میشم با این همه دکتر درمان بنظرت امسال با سال دیگه حست میگه اصن خواهم شد

حسم مثبته که فرزند دار میشی اما یکم باید صبوری کنی و با توکل به خدا این انتظارو فعلا طی کنی 

میدونین اینجا عرض کرده بودین غرور رو کنار بزاربرا همین فک کردم باید من پا پیش بزارم

منظورم اینه سرسنگین باش بهش فعلا درخواست برگشت نده اما در عین حال زیاد هم سرد نباش غیرمستقیم واسش دلبری کن  کوچیکترین حرکتی که زد غرورتو کنار بذار حس خوبی میگیرم از بازگشت تون البته اگه اون درخواست کنه 

آفرین همش درست بود عزیزم یه سوال دیگه یه وسیله ای احتیاج دارم شوهرم میخره برام؟بعد اینی که درمورد ما ...

در مورد اون وسیله حالا ها حالا ها نمیخره برات اما باسیاست و چرب زبونی خام میشه راجب مادرشوهرت هم سعی کن هر مسئله‌ای تو کف دستش نذاری ارتباطت رو متعادل کن و از رازهای زندگیت پیشش نگو هر حرفی رو که گفت باور نکن حس می‌کنم پیش خودش فکر می کنه عروسش ادم خام و ساده ایه و به‌راحتی گول می‌خوره