2777
2789

خسته شدم از زشتی و بی محلی بقیه 

دوبار شکست عشقی خوردم ازدواجم که کردم شوهرم بهم خیانت کرد خسته شدم از دوست داشته نشدن میخوام چندتا سکه پارسیان بفروشم ژل لب بزنم و ابروهامو درست کنم موهام و بلند کنم یکم وسیله آرایشی بخرم به هیچکسم دیگه محل سگ نذارم 

😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مطمینم خودت زیبایی و به خودت داری سخت میگیری شوهرتم خیانت کرد ببخشید مشکل از بیشرفی شوهرت بود نه اینکه تو زشت باشی اگر نیاز مالی نداری و سکه پارسیان هات اضافه هستم کاری که دوست داریو بکن غیر از این باشه به پس انداز ضروریت دست نزن 

من مخالف اینکه ادم طلا بفروشه و خرج زیبایی کنه نیستم بنظرم ادم پولو میخواد که استفاده کنه ولی اینطور به نظر میاد که تصمیم شماهم یکم احساسیه ، مطمئنی اگه این سکه هارو بفروشی بعدا توی زندگی به مشکل نمیخوری ؟ اگه نه که بفروش لذتشو ببر

به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن

چند تا سکه داری چند گرم میشه کلا مگ

دقیق نمیدونم ولی میدونم که یکمم پول خودم بذارم روش پول ژل لب و وسیله ارایشی اینا درمیاد یا میتونم هرماه یه کار بکنم

شاغلم ولی حقوقم کمه

هرکاری دوس داری انجام بده عزیزم ولی اینو بدون خیانت ربطی به قیافه تو یا چیزای دیگه نداره، خیانت فقط و فقط به ذات همسرت ربط داره، 

نمونش خاله ی خودم، از سر تا پاشو انواع عمل هارو انجام داد، به جرعت میتونم بگم عملی نیست که انجام نداده باشه 

ولی با وجود همه اینا بازم شوهرش بهش خیانت کرد

بنظر من اولین چیزی که تو ظاهر مهمه پوسته

البته اگه یکی از ویژگی هامون خیلی آفساید باشه اول اون رو تو اولویت میزاریم

بعد پوست هم دماغ خیلی مهمه و مو

بعد اینا لب و ابرو

فقط دقت کن که هر کاری میکنی خیلی طبیعی و شیک باشه و جای خوب برو و حسابی تحقیق کن