دوبار شکست عشقی خوردم ازدواجم که کردم شوهرم بهم خیانت کرد خسته شدم از دوست داشته نشدن میخوام چندتا سکه پارسیان بفروشم ژل لب بزنم و ابروهامو درست کنم موهام و بلند کنم یکم وسیله آرایشی بخرم به هیچکسم دیگه محل سگ نذارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مطمینم خودت زیبایی و به خودت داری سخت میگیری شوهرتم خیانت کرد ببخشید مشکل از بیشرفی شوهرت بود نه اینکه تو زشت باشی اگر نیاز مالی نداری و سکه پارسیان هات اضافه هستم کاری که دوست داریو بکن غیر از این باشه به پس انداز ضروریت دست نزن
من مخالف اینکه ادم طلا بفروشه و خرج زیبایی کنه نیستم بنظرم ادم پولو میخواد که استفاده کنه ولی اینطور به نظر میاد که تصمیم شماهم یکم احساسیه ، مطمئنی اگه این سکه هارو بفروشی بعدا توی زندگی به مشکل نمیخوری ؟ اگه نه که بفروش لذتشو ببر
به کارما هم تاجایی اعتقاد دارید که برگرده به دیگران ، به کمر خودتون که میزنه یا چشم خوردید یا براتون دعا گرفتن