2777
2789
عنوان

نمیخوام مامانم بیاد بمونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 28 پست
بله

از زمین به اسمون میباره؟ 

بهش بگو من خودمم مشکل دارم تو میای اینجا من کجا برم؟ 

هیچ وقت اجازه نده شوهرت از مشکلات خانوادت باخبر بشه اینم به مادرت بگو

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله خدا یه راه خوب جلوی پات بذاره عزیزم خدا مشکلت دو حل کنه شوهرت سر به راه بشه باهم زندگی خوب ...

انشالله 

ایکاش خدا هدایتش کنه و برگرده 

من هنوزم زندگیمو دوست دارم

عزیز مادرت رو راه بده 

مادرت هستا 

من مادرم برای همیشه خونه ما هست نیاز به مراقبت داره 

الحمدالله هرروز خداروشکر میکنم بابت اینکه خدا منو لایق دونسته که مادرم پیشم باشه 

ماشاالله همسرم هم خودش احترام به افراد مسن رو واجب می‌دونه 

مادر خیلی مقدس هست 

عزیز مادرت رو راه بده مادرت هستا من مادرم برای همیشه خونه ما هست نیاز به مراقبت داره الحمدالله هرروز ...

مادرت باهات خوب بود؟ خاطره ی بدی ازش:نداری؟ 

مادر مقدس:نیست ، محترمه 

بیایید کلیشه ای:صحبت نکنیم

برای همه یه نسخه نپیچیم