2777
2789

دانشگاه ما خیلی بزرگ حیاطش همه مسیر هاش،سربالایی وسرپاینی وناهموار طوری که یه کلاس ساختمان کنار درب برگزار میشه یکی هم ساختمان ته و همش باید توی رفت آمد باشی منم تصادف کردم ۵سال قبل والان مشکل حرکتی دارم نمیتونم خوب راه برم و پاهام  خیلی درد می‌کنه به معاون دانشگاه گفتم نامه نوشتم که یه ماشین باشه من باهاش تو محوطه خود دانشگاه رفت آمد کنم گفتم اصلا ما ماشین نداریم نمیشه مینی ون هم ندارن الان می‌خوام به رئیس دانشگاه برم بگم چون واقعا اذیت میشم دانشگاه آزاد میخونم این ترم خداشاهده شهریه نزدیک 120تومن شد 

بنظرتون اون قبول می‌کنه ؟

فکککککک نکنممم

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فکرنکنم قبول کنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب اینهمه پول می‌دیم واقعا بخدا خسته شدم پاهام درد می‌کنه امروز تو حیاط دانشگاه افتادم آبرومو رفت

ببخشیداینومیگم عصاکارتون راه نمیندازه یاخودتون رانندگی نمیکنید؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ببخشیداینومیگم عصاکارتون راه نمیندازه یاخودتون رانندگی نمیکنید؟

ماشین ندارم واقعیت آخه مشکل عصا نیست خیلی دوره واقعا همه بچه ها شاکی آن واذیت میشن حالا بماند من با شرایطم 

همینکه بیان مثلا ون بدن تو محوطه به دانشجو نمیدونم نشنیدم. فک نکنم بدن اخه ولی بپرسی هم مشکلی نیست

چون توی چند تا دانشگاه دیدم هست برای همین گفتم نه به خود دانشجو نمی‌دن توی حیاط هست پول میدی سوارت میکنم 

سلام عزیزم ، چرا زشت باشه؟! به نظر من خیلی محترمانه این پیشنهاد رو بده، اتفاقا می‌تونه پیشنهاد خوبی باشه 

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا دوست دارم درکنار دوست ای خوبم به وزن دل خواهم برسم ، شروع از ۱۴۰۰/۱۰/۰۴ ، وزن اولیه ۷۳/۵، هدف نهایی ۶۰