عروس چه سوالی بپرسه که بفهمه خواستگارش پول خرج کنه و خسیس نیست
چه جوری بپرسه سالی چند بار مسافرت میرن و چقد اهل تفریح و بریز بپاشن که طرف ناراحت نشه
فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
“Dövüş sporlarını ruh halimi ve sağlığımı güçlendirmek için bir yol olarak seçtim. Doğa ve insanlardan fotoğraf çekmeyi çok seviyorum; her zaman etrafımdaki dünyadan ilham almak için peşindeyim. Hedefim sanatı ve sporu kullanarak toplumsal farkındalığı artırmak.”
چطور بپرسه مثلا بگه تو خسیسی؟یارو هم نمیاد راستشو بگه که باید باهم بیرون برن تا بفهمه مثلا یارو شام میبرتش رستوران اگ دست و دلباز باشه اینچیزا تو دوره اشنایی مشخص میشه
با پرسیدن نیست دو سه بار باهاش بیرون قرار بذار ببین چطور رفتار میکنه تعارف میکنه فلان جا بریم چی میخوری اصلا کجا میبرتت باور کنین تو همون رفتارای اول خیلی چیزا معلومه نباید خودتونو گول بزنین فقط
اگه ام میخوای بپرسی بپرس بگو از نظر مالی واسه هزینه کردن چه اولویت بندی داری یعنی پول رو بیشتر خرج چه چیزایی میکنی اونایی که دست و دلبازن معمولا تفریح و مسافرت یا لباس خریدن و اینا جزو اولویت های اولشونه
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
سلام ازش بپرس تفریحاتش در اوقات فراغت چیه... یا نظرشو در مورد پسانداز کردن در زندگی بپرس... به لباسها و کفشهای خودش و خانوادهاش دقت کن و گل و شیرینی که میارن...
به پرسیدن نیست..درعمل میشه فهمید...ولی همون سوال کردن هم میشه پرسید نظرش درمورد رستوران وکافه و.چیه.هرچندوقت یکبار خوبه؟؟؟ خودش چقدر ب ای لباس و.کفش و..خودش خرج میکنه؟