2777
2789
عزیزم شاید این وزن از نظر شما نرماله ولی رون پام و صورتم بشدت لاغره من اصلا نمیتونم لباس چسبون بپوشم ...

والا من ۱۶۲ هستم

وزنمم ۴۸ 

لاغرم ولی رنج نرمال وزنم نسبت ب قدم ۴۹ تا ۶٠ هست

بعد نمیفهمم چجوری ب خودت میگی نی قلیون

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
منی ک لاغرم چربی از کجام بردارن آقا😂😐💔اره فیلر که واقعا مارک خوبش تو همین ۶۰ ایناهم میرسه

فیلر دوستم ۴ س سی زد ۱۴ تومن گفت ت ۶ ماه زیادم معلوم نیست،چندسالته

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من ۱۶۲ هستموزنمم ۴۸ لاغرم ولی رنج نرمال وزنم نسبت ب قدم ۴۹ تا ۶٠ هستبعد نمیفهمم چجوری ب خودت می ...

خب صورتم لاغره 

اندامم لاغره 

نمیدونم شاید نسبت ب قبل مقایسه میکنم دوماه پیش ۶۵ بودم بیمار شدم متاسفانه وزن کم شد الان میخوام تلاش کنم حداقل بشم ۶۰ نمیشه😢😢

ک حداقل صورتم چاقتربشه 

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

خب صورتم لاغره اندامم لاغره نمیدونم شاید نسبت ب قبل مقایسه میکنم دوماه پیش ۶۵ بودم بیمار شدم متاسفا ...

پس خداروشکر کن ک استعداد چاقی داری

روزی ۲٠٠٠ کالری بخور با نرم افزار کرفس چاق میشی

دلم میخواد روح بزرگی داشته باشم فراتر. از زمین و زمینیان....
بله البته چربی خودتم باید با کیفیت باشه موقعی که دکتر چربی ازم کشید گفت احمالا ماندگاریش بالاس چون ب ...

خدا کنه چربیای منم آدم باشن🥲😂ولم نکنن برن 

هر وقت داشتی میوفتادی،دستامو محکم بگیر 🫀✨

۱۹ عزیزماره فیلر آنچنان معلوم نیست چون جذبشم بالاست

حتما با دکتر مشورت کن دریته چربی موندگاریش بیشتر هزینشم کمتر ولی میگن برا سن بالا بهتره من ۳۰ بودم که زدم 

پسرم تو قند روزهای تلخ منی❤️
پس خداروشکر کن ک استعداد چاقی داریروزی ۲٠٠٠ کالری بخور با نرم افزار کرفس چاق میشی

متاسفانه ندارم باید خودمو بکشم بکشم شاید شاید نیم کیلو چاق بشم بعد از اونطرفم سریع با غصه لاغر میشم😁

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

کورتون خالصه نه بخور نه به کسی توصیه کن خودتم شانس اوردی استخونات سیاه نشد

نه کورتون ندارع چون بزور چاق می‌کنه یعنی فقط اشتها زیاد می‌کنه . من جلد آبی رنگش رو واقعا توصیه میکنم . این ک شما میگید جلد بنفشش هست

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))