2777
2789

وای اصلا تو شوکیم‌ اون روزاومده بوده دنبالش بعد دوست دخترش با یکی دعواش میشه پسره هم میاد قاطی میشه میگیره اون یکی دختره میزنع الان دختره اخراج شده اون یکی هم حالش خیلی بده رفته شکایت کرده اصلا اعصاب منم خورد شده چجوری ی پسر غریبه این اجازه به خودش داده دست رو یه دختر بلند کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که شکایت کرده انشالله جفتشون به ...برن

ایشالا دختره من امروز دیدم صورتش کبود بود اصلا اگه بزن بزنی هم بود چرا پسره خودش قاطی کرد آخه فشار دست ی پسر کجا دست ی دختر کجا 

ایشالا دختره من امروز دیدم صورتش کبود بود اصلا اگه بزن بزنی هم بود چرا پسره خودش قاطی کرد آخه فشار د ...

خاک تو سرشون کنم عوضیا

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

ماهم ازاین موردا داشتیم دختره با یکی از سال پایین دعواش میشه فرداش دوست پسر دختر بادوستاش میریزن تو ...

وای دختره اینقدر ظریف بیچاره اصلا گیریم مقصر هم بوده که نبوده پسره به چ حقی اینکار کرده 

بعد میدونی بدیش چیه دوست پسر دختره پسر داییشه😐یعنی دختره هم به چخ رفت خانوادش فهمیدن

حقشه دوتا عنتر به گیر ام افتادن 

دختره خودشم دعواییه پارسال با یکی از بچه ها دعواش شد همونجا تو کلاس افتادن به جون هم

کارما پس داد

انقدر تو دبیرستان دیدم دخترا به خاطر دوست پسر همو بزنن ولی خب حتی برای جدا کردنم نمیرفتم چون به من ربطی نداشت .

فک کن یهو دوتا دختر میفهمیدم دوست پسرشون یکیه چنانی موهای همو میکشیدنو فوحش میدادنو عربده میزدن که ادم میترسید بره جلو همو خونی مالی میکردن .

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

انقدر تو دبیرستان دیدم دخترا به خاطر دوست پسر همو بزنن ولی خب حتی برای جدا کردنم نمیرفتم چون به من ر ...

اینا خودشون درگیر شدن هیچی پسره هم افتاده وسط گرفته اون یکی دختره رو زده