2777
2789
تو جامعه همچین مواردی هستن ادم باید خودش عقل داشته باشه اونی که با یه فیلم به فنا میره آدم با ثبات و ...

دقیقا  ،ولی مردم دسترسی به چیزی ندارن و همین فیلما و برنامه ها همه جی یادشون میدن و اوناهم انجام میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از جامعه حقیقی خبر نداری وگرنه جامعه خیلی بدتر از این حرفاست 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
شما از جامعه حقیقی خبر نداری وگرنه جامعه خیلی بدتر از این حرفاست

چطور خبر ندارم؟؟؟ شما از کجا اینقدر با اطمینان حرف میزنی؟ تو جامعه اینقدر فساد رو با رنگ و لعاب خوشگل و خواستنی به خوردِ خودمون و بچه هامون نمیدن

دقیقا ،ولی مردم دسترسی به چیزی ندارن و همین فیلما و برنامه ها همه جی یادشون میدن و اوناهم انجام مید ...

گفتم دیگه 

تفکر و عقل 

فیلم واسه سرگرمیه، نه تقلید

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

واقعا نظارتی نیسقطعا یواش یواش دارن همه چی رو عادی میکننمردم رو سر میکننیه عده ساده و ... هم تبعیت م ...

بی ثباتی خانوادگی تو. همه فیلمای غربی موج می زنه اونوقت تلوزیون ما همه رو دوبله می کنه و بهمون تحویل میده تقلید ، از سبک‌های غربی کار ما ایرانی ها شده متاسفانه

چطور خبر ندارم؟؟؟ شما از کجا اینقدر با اطمینان حرف میزنی؟ تو جامعه اینقدر فساد رو با رنگ و لعاب خوشگ ...

وقتی به نظرت این فیلم ها انقدر مبتذل هستند پس جامعه رو خیلی پاک میبینی !!!

بدی هیچ وقت رنگ و لعاب زیبایی نمیتونه پیدا کنه چون سیاهی با هیچی سفید نمیشه 

مواد خیلی بیشتر از تصورت تو دسترس و دلیل 99 درصد خلاف ها همون مواد !!!دلیلش اینه که اونکه باید جمعش کنه جمعش نمیکنه چون نفعش تو جمعش نکردن وگرنه با 4تا فیلم کسی به سمت مواد نمیره چون عاقبتش هم تو همون فیلم نمایش گذاشته میشه که با دیدن اونم فاصله نمیگیره!!

ابتذال از فیلم نیست از بی اخلاقی ،نبود خانواده درست....است

همیشه فیلم ها جز کوچیکی از جامعه واقعیه چه زمان شاه چه زمان جنگ چه دهه های قبل و چه الان

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
خیلی ساده بود حرفم فقط آدم های بی ثبات تحت تاثیر فیلم قرار میکیرن

ادم بی ثبات حرف شما درست امانوجونی که تو اوج بلوغشه و شخصیتش به ثبات نرسیده چی؟ دیگه خدایش درست نیس هرچی رو عادی کنیم بگیم واقعیت جامعه اس اون خانواده هاییکه اهل مواد هم باشن ممیارن جلو مهمونهاشون تعارف بکنن. اما خوب راهی که غرب رفت و دید تهش هیچی نیس الان مردم ما دارن میرن هرچی تو دنیا مزدم دارن بیدارتر میشن مردم ما رو آوردن به چیزهای پوچ

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
ادم بی ثبات حرف شما درست امانوجونی که تو اوج بلوغشه و شخصیتش به ثبات نرسیده چی؟ دیگه خدایش درست نیس ...

چرا همینجا تاپیک زدن مهمون داریم تریاک از کجا بگیرم 

اینجاست که والدین باید خودشو تو زندگی اون نوجوون نشون بده 

چرا همینجا تاپیک زدن مهمون داریم تریاک از کجا بگیرم اینجاست که والدین باید خودشو تو زندگی اون نوجوون ...

گگلم شما نوجون داری؟ نقش پدر و مادر خیلی مهمه اما حامعه رو نمیشه نادید گرفت

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستین😚
گگلم شما نوجون داری؟ نقش پدر و مادر خیلی مهمه اما حامعه رو نمیشه نادید گرفت

بچه به هر حال وارد جامعه میشه 

نمی تونی که تو شیشه نگهش داری 

اتفافا سخت گیری افراطی نتیجه عکس میده فکر می کنه مثلا خبریه 

وقتی به نظرت این فیلم ها انقدر مبتذل هستند پس جامعه رو خیلی پاک میبینی !!!بدی هیچ وقت رنگ و لعاب زیب ...

بله فیلما همینقدر مبتذلن که میگم ضمنا اطراف من اوضاع به وحشتناکی فیلما نیست که همه تو بغل هم باشن همه دخترا سیگاری و موادی و قرصی باشن همه مرتب در حال خیانت به هم باشن

نه شما یه چیزی شنیدی تعمیم نده

وقتی به نظرت این فیلم ها انقدر مبتذل هستند پس جامعه رو خیلی پاک میبینی !!!بدی هیچ وقت رنگ و لعاب زیب ...

تو فیلما تمام زشتیا و ضد ارزشا رو خیلی خوشگل نشون میدن اتفاقی که تو واقعیت جامعه نمیفته در واقعیت هنوز مردم نسبت به دختر و پسر نوجوون  که سیگار میکشه گارد دارن و عادی نشده خوشبختانه ولی تو فیلما اینقدر این موضوع  با ژست قشنگ به تصویر کشیده میشه که هر دختر و پسر نوجوونی دوست داره یه بار هم شده امتحانش کنه یا مردم خیلی دوست ندارن صحنه های اتاق خوابی  رو تو مترو و خیابون و ماشینای پارک شده ببینن و چندششون میشه