2777
2789
عنوان

خواهرم منو با نوکر اشتباه گرفته

649 بازدید | 60 پست

دانشگاه قبول شدم یه شهر دیگه، یعنی همون شهری که خونه خواهرم اونجاست! صحبت کردیم و اینا قرار شد من بیام خونشون بمونم. حالا که اینجام(تقریباً یک هفته) حتی یه وعده ظرف نشسته لباس هم همینطور چند بار فقط جارو زده که بیشتر خودم جارو میزنم. البته اینم بگم که بارداره و اولین بارداریش نیست! حالا من توقع ندارم بلند شه ظرف بشوره و فلان... ولی هم ماشین لباسشویی داره هم ظرفشویی وقتایی که من نبودم قبلا لباسایی که باید با دست شسته میشدن رو هم مینداخت تو ماشین یا لباس فرم مدرسه بچشو، الان همون لباس فرم هم به من میگه با دست بشور! توقع ندارم بخاطر شرایط بارداریش مثل قبل کاراشو انجام بده. ولی یه سری کارهایی که قبلا با لباسشویی و ظرف شویی انجام میداد رو به منوال قبل انجام بده لباساشو بندازه ماشین ظرفارو همینطور... حتی بچه اش انقد بیعار و تنبل شده که بشقابشم من باید جمع کنم

خیلییی ازم کار میکشه سه وعده غذا میده اندازه دو سه تا کلفت و نوکر ازم کار میکشه! قبلا انقد تند تند جارو نمی‌زد حالا آدم بیکار گیر آورده هر روز جارو میزنه قبل بارداریش ظرفای دو وعده غذا رو میذاشت تو سینک الان به فکر تمیزی افتاده💔

توروخدا دعا کنید ازدواج کنم همینجا از این خونه خلاص شم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول اونجا رفتنت اشتباه بود حالا ک رفتی کمک خواهر حامله ات باش ناراحتی ار شرایط برو خوابگاه اونجا دیگ مهمون نیستی

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

نمیتونی با چند دانشجو دیگه یه سوئیت کوچیک اشتراکی اجاره کنین

سلام ما به انهایی که چیز هایی در ما يافتند و دوست داشتند که خود ما از انها بی خبر بودیم.... کاربری قدیمیه بعد از چندین سال برگشتم 😌

از اول اونجا رفتنت اشتباه بود حالا ک رفتی کمک خواهر حامله ات باش ناراحتی ار شرایط برو خوابگاه اونجا ...

خوابگاه نداره وگرنه میرفتم همونجا از روز اول!

حالا کافیه یکی از دوستاش بیاد خونه اش انواع اقسام خوراکی هارو میذاره جلوش خودشم میشینه روبروش. نمیذاره دست به سیاه و سفید بزنه تا میخوان بلند شن میگن نه نه دست نزن خواهرم جمع میکنه

یا خونه با دوستات کرایه کن اونجا هم دردسر داره اما بهتره به خواهرت بگو درس داری توقع نداشته باشه همه کار کنی درس بخون و این سختی هایی که میکشی سکوی پرتابی باشه برا اینده ات