2777
2789
عنوان

چرا انقدر سر پژمان جمشیدی دعواست تو اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 27 پست
چی گفت

گفت تهمته،بعدم گفت رفتم دیدن خانوادم بهشون بگم من همچین کاری نکردم

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میگم همیشه باید طرف قربانی تجاوز رو بگیری اگه دروغ گفته باشه تو از یه دروغگو دفاع کردی اوکیولی اگ ...

من میگم کلا طرفدار هیچ کدوم نباید باشیم تا قضیه معلوم بشه کامل و دادگاه رای رو رسمی صادر کنه 

دقیقا چرا صبر نمیکنیم مشخص بشه چرا عجولیم اگه‌ واقعا دختره بی گناه باشه بعدا این حرفا ک میزنیم ضد هم ...

دقیقاااا

و اگه پژمان بی گناه باشه و دختره گناهکار چی اون وقت باعث ابرو ریزی یکی ریگه شدیم 

من میگم همیشه باید طرف قربانی تجاوز رو بگیری اگه دروغ گفته باشه تو از یه دروغگو دفاع کردی اوکیولی اگ ...

بنظر من هم باید طرف اون دختر و بگیریم پژمان به اندازه ی کافی پول و نفوذ و قدرت داره نیاری به طرفداری ماها نداره

اگه راست هم باشه خود دختره اشتباه کرد سوار ماشین مرد غریبه شد

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست؛ آدم باید خودش مراقب خودش و خانوادش باشه ؛ به هیچکس نباید و نمیشه اعتماد کرد.

انشاالله که دروغ باشه 

خدا همه مون رو به راه راست هدایت کنه

بنظر من هم باید طرف اون دختر و بگیریم پژمان به اندازه ی کافی پول و نفوذ و قدرت داره نیاری به طرفداری ...

این حرفت اشتباهه 

اگه دختره دروغگو باشه  تو میمونی و قضاوتت اشتباهت 

کلا بی طرف