2777
2789

همون موقع جدا میشدی م نمیدونم بعضی زندگیا چی داره اینجوری میچسبین بهش حق داشته باور کنه ولی آخه با یه عکس ۳×۴ ؟

وقتی اون فحشای بد رو بهت داده و برده کلانتری و تو موندی خب م حتما مقصره که نمیتونه کاری کنه 

الانم دیگه هیچی بسوز بساز بیچاره تو بیچاره بچت و حتی بیچاره اون شوهرت 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه فایده ای داره زندگی ک بعد از هر بحث کوچیکی شوهرم مبگه خیلی پرویی خیلی پوست کلفتی با بلایی که تو ب ...

خب چرا جدا نمیشی اینجوری؟! 

اینجوری ادامه دادن فایده نداره 

قرص اعصاب چرا مصرف کنی آخه؟! 

میدونی اون قرصا همچین بی تاثیر نیستن برا حاله بدت؟! 

فقط و فقط و فقط مشاور خوب میتونه کمک تون کنه 

هم شما هم شوهرت باید برین مشاوره 

اگه شوهرت همکاری نکرد بنظرم جدا بشی بهتره 

بچه ت واقعا آسیب میبینه اینجوری..... 

خودتم مقصری عزیزم باید همون موقع شکایت میکردی معلوم میشه کی چت کرده و عکس فرستاده

اره چت ساختگی معلوم میشه 

استارتر یه چیزی رو این وسط نمیگه 

قصد جسارت ندارم ولی یکم جور درنمیاد 

دقیقا همین بلارو شوهرم سرم اورد ولی من بخاطر تهمتهاش جذاشدم بابچع یکساله رفتم دنبال درسو زندگی با پس ...

تهمت خیانت بهتون زد؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

ببین من میترسم چیزی بگم و قضاوت کنم 

بدون هیچ قضاوتی یه چیزی میگم عزیزم چت ساختگی و عکس فیلم ساختگی تو ده دقیقه مشخص میشه 

یعنی می‌رفتید دادگاه یک کارشناس سریع تشخیص میداد

انگار شما یه چیزیو نمیگید

اینکه ازش حامله شدی و با این همه تحقیر موندی 

انگار یه چیزایی رو نمیگی و این وسط یه خطا های کوچیک کردی!!

اسی اگه من اشتباه میکنم توروخدا ناراحت نشو من فقط نظرمو گفتم و معذرت می‌خوام.

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

یبار اینجوری فکر کن، که تو تمام تلاشتو کردی خودتو به اطرافیان ثابت کنی، بی گناه بودنت، پاک بودنت، وفادار بودنت رو کسی باور نکرد و ترجیح دادن به اراجیف و تهمتا گوش بدن تا صدای تو. در درجه اول من اگه جای تو بودم شکایت میکردم از اون نارفیق و تو دادگاه اعاده حیثیت میکردم، این جوری از نظر قانونی خیلی چیزا ثابت میشد و این فشار کمتر میشد.

عجیبه که قانونی پیگیری نکردی تاحالا، با قسم و ایه و چله، کسی قرار نیست صداتو بشنوه. متهم کردنت آسون تره تا گذشتن از این تهمت.

اگه قانونی ام پیش رفتی و بازم شرایطت تغییر نکرد، بدون تو بی گناهی و تلاشتو کردی برای توضیح و تفهمیم به اطرفیانت. یه گوش در کن و یه گوش دروازه… سعی کن دوباره بلند شی، حواستو بده به خودت و بچه ات. تو مسئول باور اطرافیانت نیستی، نمیخوان باور کنن، بدرک. گور باباشون…. تا کی بخاطر بی انصافی بقیه، میخوای تو جهنم وقت بگذرونی؟ نمیخوان باور کنن؟ نکنن!

تا با این همه عذاب وجدان بی علت داری سرویس اضافه میدی به اطرافیانت، کوتاه میای و درخواستی نداری تا گناه نکرده ات بخشیده بشه. چرا ازت سواستفاده نکنن وقتی تبدیل شدی به یه برده؟ چرا دوباره بهت بال و پر بدن وقتی انقدر توسری خور بودنت منفعت داره واسشون؟

بگذر….. دیگه تموم شده

بذار هرجور دوست دارن فکر کنن…. از اینجا به بعدش دست تو نیست

خودتو جمع کن، به زندگیت برس، به اون بچه برس… اون بچه گناهی نکرده

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…

خواهر من درکت میکنم خیلیییییی سختی کشیدی

ببین همین طور که خیلیا با مریضی امتحان میشن حتی اولیای خدا با از آبروافتادن امتحان میشن شما که از خودت مطمئنی بذار هر چی میخواد بگه شوهر منم یک بار بدون هیچ دلیلی به خانوادش همین مطلب رو گفته بود برای منب که به مرد نامحرم (سلامم به زور میکنم )بدون هیچ سندی بعد مدتی هم خودش از تهمتش پشیمون شد ولی تو دعوا که خیرات پخش نمیکنن ....

ان قدر نگو مظلومم شاید این اتفاق حکمتش این بوده که خودتو قوی کنی عزت نفستو ببر بالا خودتو دوست داشته باش عزت و آبرو همه دست خداست یکی رو امروز همه هو میکنن ۷ سال دیگه برای هورا میکشن این دنیا فقط یک بازی و بازیچه هست 

ببین آدم زورش میاد دلش میخواد مرده باشه تا این که تهمت نشنوه اما از صحبتات معلومه عزت نفست پایینه جلو آدما ضعف نشون میدی سعی کن دوره های عزت نفس رو شرکت کنی خودتو دوست داشته باش سعی کن در برابر اراجیف همسرت خونسردیت رو حفظ کنی تراپب بری ذکرای ارامبخش بگو برای خودت وقت بذار برو تو یه طبیعت یک کار و درسی جور کن برای خودت که کمتر فکر کنی بهش 

خب همون دیگه میگه من ب تو فرصت دادم کثافط مریض خب فرصت رد ب کسی میدن ک خطا کردهبعد میاد میگه من میدو ...

ته دلش استرس گرفته و دلش میخواد تو کاری کنی که اون تصویر تو چشمش که دیده تو گوشی با چشم نقض بشه

اگه جای زنو مرد عوض کنید متوجه حرفم میشی

راهش قاطعیته ، شاید مجبور بشی شکایت کنی 

این یه نوع قاطعیته

شاید مجبور بشی بری پیش اون دختره و طوری وانمود کنی که انگار گله شکایت ازش داری و صداشو ضبط کنی

شاید مجبور بشی همشون جمع کنی 

یادمه یکی میگفت مظلوم با ظالم فرقی نداره چون مظلوم گذاشته بهش ظلم بشه 

این تنها کمکی بود ک از دستم بر میومد 

ان شالله حل میشه

Reza

سه ساله من بعد از هر چله ای ک تموم میشه باز چله میگیرمتوروخدا چرا بعضیاتون میگید دعا کن چله بگیرمن ۴ ...

دختر نازنینم رابطه ای که اینطوری زخم خورده باید در مدت زمان زیاد ترمیم بشه

ولی راهشو بهت نشون میدم حتما حرفمو گوش کن 

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری داره شرکت کن 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده حتما برو دعام میکنی عزیزم 

مشاوراشون هم خیلی عالی راهنمایی میکنن با صد هزار تومان ویزتت میکنن و پیگیرهم هستن تا کامل خوب بشی و روبه راه بشی 

اینم بگم کسانیکه با آبرو و داغ اولاد امتحان میشن

سخت ترین امتحانات الهی رو دارن میدن

نماز اول وقت شاه کلید حل مشکلاته بعداز نماز صبح تا طلوع آفتاب بیدار باش چون روزی اون ساعت تقسیم میشه از خدا بخواه آرامش روزیتون بشه و روزی 50 آیه هم قرآن بخون تا شیاطین و انرژی‌های منفی ازت دوربشه