2777
2789

سلام،

امروز توی سایت تو یه تاپیکی یه کاربر محترمی گفته بود بچه‌ی خواهرشوهرم سیاهه و من اصلا ازش خوشم نمیاد و اینها، چند مورد مشابه هم قبل ها دیده بودم.

وقتی این نوشته رو دیدم بسیار ذهنم درگیر شد، اون بچه آفریده‌ی خداست و نه خودش نه مادرش اون رو سیاه نکردن، سیاه یا سفید بودن هم نشانه‌ی برتری نیست به هیچ وجه! پس به نظرم وقتی داریم صحبت میکنیم فکر کنیم به مفهوم صحبتمون.

این تنها اتفاق نیست، خیلی خیلی جاهای دیگه هم هست که ما خواسته یا ناخواستهخودمون رو نسبت به بقیه برتر میبینیم، نمیگم خودم اصلا اینجوری نیستم، چرا بعضی جاها هستم بدجور هم هستم! اما سعی میکنم نباشم، خودم رو نسبت به بقیه برتر نبینم:) بیایید از همین حالا شروع کنیم.😍

-بیایید به چشم یه درددل و پیشنهاد خواهرانه نگاه کنیم به این حرف ها و جبهه نگیریم.

چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندق‌های من سلامت برسید به آغوشمون.😌

بنده خدا

خیلی از سبزه ها بانمکن

خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان دیدم زنای شاغل و خونه دار بحث میکنن

شاغلا میگن تو اجتماعیم و پول داریم شما کار گیرتون نمیاد

خونه دارا میگن شما حمالین و فلان

😂😂😂😂😂

خندم میگیره چقد ملت عقده این

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
منم الان دیدم زنای شاغل و خونه دار بحث میکنن شاغلا میگن تو اجتماعیم و پول داریم شما کار گیرتون نمیا ...

وای خدا🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️

بابااااااا... زنی که خانه داره برای خودش و تو دنیای خودش یه ملکه و حکمرانه، زنی که شاغله هم همینطور!!

جاری من همش میگه سفیدا شیر برنجن حتی یه شب پنج مرتبه اینو گفت واقعا خدا آفریده  اخلاق آدماست ...

دقیقا👍🏾

منم الان دیدم زنای شاغل و خونه دار بحث میکنن شاغلا میگن تو اجتماعیم و پول داریم شما کار گیرتون نمیا ...

تاپیکش کو؟برم بخونم

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

من اعتقاد دارم زن باید مثل شازده ها بشینه تو‌خونه ش؛ بار اقتصادی رم‌به دوش نکشه ولی از اجتماعم‌خودشو‌محروم‌نکنه اصلااااا؛ چون شوهرش بدتر حصار میکشه دورش

استخر؛ تفریح؛ سینما؛ درس و دانشگاه؛ نهایت تدریس

ولی متاسفانه خیلی خیلی خانومای خونه دارو بی ارزش میکنن تو اجتماع

خدایا میگفتن حالا حالاها باردار نمی شم. دومی رم به لطف خودت با همین نیمچه پیازی که آفریدی با اولین اقدام باردار شدم. شکرت(اینم تایپک اینکه چی شد باردار شدم) // ایچ آر مخفف اسم «هریسون» ــه. تو یه سریالی بود. این شخصیتو خیلی دوست داشتم.
جاری من همش میگه سفیدا شیر برنجن حتی یه شب پنج مرتبه اینو گفت واقعا خدا آفریده  اخلاق آدماست ...

حالا چرا ۵ مرتبه؟😳لابد مادرشوهر به سبزه بودنش تیکه انداخته بوده.اره؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.