2777
2789
عنوان

نه ما به کسی برتری داریم، نه کسی به ما.🙋🏾‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 24 پست

چه ربطی داره.بابام همیشه برام میخوند سفید سفید صد تومن سرخ و سفید سیصد تومن حالا که رسید به سبزه هر چی بگی میرزه.😂😂البته شوخی بود همه بچه ها زیبا هستن.چه سفید پوست چه سبزه چه سرخ پوست چه سیاه پوست😍

بچه هایی که تو کودکی سبزه هستند اکثرا وقتی بزرگ می شن از سفیدا خوشگل تر می شن من که اینطوری دیدم اینم بگم که حرفم از روی تعصب نیست من خودم تو بچگی بور و سفید بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکش کو؟برم بخونم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1726820/زنان-شاغل-عصبی-و-پیر-و-فرسوده-کثیف-و

متاسف شدم براشون

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1726820/زنان-شاغل-عصبی-و-پیر-و-فرسوده-کثیف-و متاسف شدم ب ...

چه عنوان زشتی داره!

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
من اعتقاد دارم زن باید مثل شازده ها بشینه تو‌خونه ش؛ بار اقتصادی رم‌به دوش نکشه ولی از اجتماعم‌خودشو ...

فرهنگ مردم داره صفر میشه

من کاملا با شما موافقم

گلوله نمی دانست...تفنگ نمی دانست...شکارچی نمیدانست...پرنده داشت برای جوجه هایش غذا می برد...خدا که می دانست....نمی دانست؟😔

هر کس، یه سلیقه ای داره  من  از بچه های  سبزه  بیشتر خوشم  میاد   ولی  این دلیل  نمیشه  از بچه های  سفید  بدم  بیاد    حالا  اونم از بچه خواهر شوهر بدش میاد  سبزه بودن را بهانه کرده 😁 

حالا چرا ۵ مرتبه؟😳لابد مادرشوهر به سبزه بودنش تیکه انداخته بوده.اره؟

با من بخت برگشته بود..کلا رک میگه تو رو می بینم حالم بد میشه...حالا من و سالی سه چهار بارم نمی بینه

من اصلا جایی نمیرم زیاد

کلا همه میگن من خیلیییی میدونم..نمیدونن من خیلی تو خودمم و حوصله ندارم کاری به کسی داشته باشم

میگذره... اینم بمونننه

وای عجب موضوعی.خاله من شاغل هم خوشگله هم رو مد هستش هم لباساش قشنگه.

من خودم شاغلم

وقت زیادی ندارم به خودم برسم اما همیییشه شیک ظاهر میشم 

چه شیرین انتظاری دارد این عشق.💕 فندق‌های من سلامت برسید به آغوشمون.😌