2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی منو همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1635 بازدید | 97 پست
ولی من خودمم سردم از نظر جنسی همسرم از همون اول عقدمون چندان گرم نبود

خیلی عجیبین جفتتون ، پس مشکلی هست این وسط پیش متخصص سکسولوژی یا س کس تراپ برید البته اگه برات مهمه 😑

خیلی عجیبین جفتتون ، پس مشکلی هست این وسط پیش متخصص سکسولوژی یا س کس تراپ برید البته اگه برات مهمه � ...

دروغ چرا رابطه جنسی چندان برام مهم نیست😂من بیشتر بخاطر بی محبتی هاش ناراحتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ چرا رابطه جنسی چندان برام مهم نیست😂من بیشتر بخاطر بی محبتی هاش ناراحتم

همین دیگه اصل گرمای خانواده وقتی هست که دو طرف از هم کاملا راضی باشن وقی ایجوری بشه دوست داری هرجوری بهش سرویس بدی و خودت و خودشو راضی کنی وقتی یه پای ماجرا میلنگه از اونم انتظاری نیست محبت کنه به نظر اون برای چی محبت کنه تو که اصلا تو این زندگی کاملا معمولی شدی مثل خواهر و برادر برای چی باید تلاش کنه تو راضی باشی.

مرد خوبیه خدای چشم پاک اهل کار زندگی هست خسیس نیست رفیق باز نیست اهل دود دم نیست اذیت نمیکنه هیج وقت ...

درسته عشقم شرایط مشابهتون رو داشتم اشکالی نداره میدونم شرایط خودتونم سخته دوتا بچه بی خوابی خستگی باز شما قلب و ستون روح و زندگیه خونه هستین خسته نشو وقتی همسرتون خوبه و دوستتون داره شرایطشو درک کنین محیط خونه رو گرم کنین باتوکل بخدا

همسرت الان چطوره؟؟

والا یه اتفاق عجیب افتاد!

من باردار شدم یهویی ندونسته این تا فهمید کلا شفا پیدا کذد🤣🤣🤣اصلا موندم چی شد! حالا میگفت بندازش بچه نمیخوایم که فکر کنی از خوشحالیه ها ولی شوک وارد شد پا قدم بچه ها شد دوقلوعه بارداریم نمیدونم حالا من بدبخت چند سال عذاب کشیدم که چرا اینجوری شده الان موقع بارداری باید بهش سرویس ارایه کنم !

فقط 19 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج