2777
2789

من معلم بعد هفته پیش گفته بودن دفتر کلاس و..... دانش آموزان کامل باشه بعد مال من از همون اول سال دفترم کامل بود و مرتب بود گزارش هام 

بعد از گذشت یک هفته تذکر امروز داشتم از جلدی دفتر رد میشدم که دیدم معاون مون که یک خانم مسن و دلسوز هستند داشتن میگفتن یکی از همکاران آقا دفتر رو کامل کنن سریع بیارن چون پارسال هم ننوشته بودن و کلا اعتقادی بر نوشتن ندارن 

بعد این همکارمون قیافه اش رو یه جوری کج کرد معاون که رفت گفت چه پیله ای میکنن و ول نمیکنن و اینا واقعا خوشم نیومد به معاون مون که خانم خیلی خوبی آن اینجوری گفت 

بعد منم گفتم خب چهارتا جمله بنویسید پر شه فقط دیگه الکی گفتن خب  من حوصله چهارتا جمله ندارم شما حوصله دارید بنویسید یه چیزی الکی برام منم که تو عمل انجام شده قرار گرفتم گفتم باشه یهویی گفتن شنبه براتون میارم 

خیلی بد شد نه؟ حالا مجرد نیستن ولی میترسم سو تفاهم شه اگه بقیه همکارا بفهمن که من چون مجردم مثلا نخ دادم و اینا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مشکلی نیست شما فقط به همکارا کمک کردی ولی دفعه بعد اصلا زیر بار نرو

مشکلی نداره کلا از گزارش نوشتن و اینا خوشم میاد من ولی خب همکارام میگم حرف در نیار پشت سرم چون خیلی اهل این کار ها هستند و منم مجردم و نسبت به اونابه خودم میرسم اون آقا هم جوونه تقریبا از بقیه بیشتر به استایلش میرسه گفتم همکارای بی‌شعورم بهونه گیرشون نیاد 

اره والا شاید آقا حرفی در نیاره اما خانم ها ....امان از خانم ها.....مونث ها در واقع

بعد همونایی که اهل حرف درآوردن هستن، خودشون در واقعیت بدتر از همه هستن......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

سوءتفاهم که نه ولی سوءاستفاده چرا ! چرا باید تو براش اینکار رو انجام بدی ؟! وظیفه خودشه شما چرا !

آره سوء استفاده میشه ولی خب واقعا نمیدونم تو رو موندم گفتم باشه چون حالت دعوا داشت می‌گرفت با معاون مون چون معاون مون خیلی دوست دارم اصلا دلم نمیخواست بی احترامی بشه به ایشون یه لحظه تو هنگ بودم گفتم باشه 

حالا این دفعه چهارتا جمله مینویسم که بفمه از سر باز کردم دفعه دیگه نیاره خوبه یا به نظرت چیکار کنم؟ 

مشکلی نداره کلا از گزارش نوشتن و اینا خوشم میاد من ولی خب همکارام میگم حرف در نیار پشت سرم چون خیلی ...

بااین توضیبح دادیدانجام ندیدحرف پشت سرتون میزنن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖