2777
2789
عنوان

بچه ها با 18 میلیون چی میخرید ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2185 بازدید | 129 پست
آخه به سرمایه احتیاجی ندارید می‌خواید خوش باشید با ۱۸ میلیون چی میخرید

دیشب دوقلم وسیله پوستی خریدم شد ۸۰۰ تومن ،به موهام رسیدگی میکردم.کیف وکتونی های ست دوست دارم اونو میخریدم درکل هرچیزی که حالم خوب کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه به سرمایه احتیاجی ندارید می‌خواید خوش باشید با ۱۸ میلیون چی میخرید

یعنی چیزی به نظرت نمیرسه خودت ؟

هر کسی بر اساس سبک زندگیش خرج میکنه خب........ 

نمیتونم درک کنم ندونید چی بخرید 😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

دیروز یه گوشواره دیدم زیر یک گرم بود با پس اندازم ۹ تومن بود خریدم.دست دو بود.بگردی هست انگشتر یک گر ...

خیلی کوچیکه؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

از نیازام میزنم برای طلا همیشه طلاااا

منم اینجوری شدم از نیازام میزنم میدم طلا ولی گاهی با خودم میگم دفعه بعدی پول دستم اومد فلان فلان جا میرم برای خودم کیف میکنم بازم دوباره پشیمون میشم و میدم طلا البته من مقدار پولام کمه و همش سکه پارسیان میخرم

آره مثلا گردنبند انگشتر دستبند اینا همه رو دارید چندین تا دیگه چی میخرید ؟

۳ الی ۴ تومن دیگه میذارم روش میرم سفر کیش دو سه روزه مثلا 

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

نه خوبه بزرگسال هم میتونه استفاده کنه بذا توی نت بگردم عکس مشابهش رو میفرستم

من بین طلاها فقط گوشواره رو خیلی دوست دارم

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

این شکلیه زیر یک گرم بود.

قشنگ مبارکه