2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرا  یا   دورکنی به سوی خودکشیده ی خودرا  یا  آواره کنی ماوی داده خودرا  یا  به بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)

یه زمانی با ۱۰۰ ملیون خونه میدادن داداشم 😑 

اگه داری واقعن یعنی خرجای دیگه ای نداری خب بده چرا لذتششو نبری اگه ام لازم داری این مدل گوشیو بخر ولی اگه با ۱۰۰ ملیون کارای دیگه میتونی بکنی یا کارت با گوشیه پایین ترم راه میفته نه نخر من هر چقدرم پول داشته باشم وقتی قراره یه گوگل برم و چار تا فیلم ببینم پول نمیدم گوشی ۱۰۰ ملیونی یه چیزی میخرم مناسب استفادم باشه چون گوشیه دیگه میفته میشکنه اونوقت سکته میکنم 

من خودم نه راستش این کارو نمیکنم 

گوشی بعد چند سال حالا تو بگو 10سال اگر خیلی بشه ...

قدیمی میشی یعنی کار نمیکنه چون اندروید بالاتر میاد ... اونوقت باید بفروشیش ... گوشی دست دومم قیمتش میاد پایین تر ...

داداشم یک آیفون کوچک و قدیمی پنج میلیون خرید البته دست دوم بود حالا دنبال فروشش هست هیچکس ازش نمیخره 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی