2777
2789
عنوان

چطوری بفهمم از نظر جنسی خاستگارم به درد بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 107 پست
نه اتفاقا اینکه گفت اولین دختری هستی دارم باهاش حرف میزنم یه جوری شدم

خب عجیبه 

مگه میشه تعامل و معاشرت نداشته باشه 

هر کسی سلیقه ایه 

من باشم انقدر بی تجربه نمی پسندم چون قطعا بی تجربه شناختش صفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر تمام ملاک هات داشت در اخر 

بپرس سرد مزاج یا گرم مزاج 

واینکه چقدربگو تو روابط زناشویی چه چیزی بیشتر واسش اهمیت داره 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

طرف من میگه تا الان با هیچ دختری حرف نزدم راستم میگه مطمئنم از رفتارش معلومه

خب یادم نداشته باشه یاد میگیره دیگه مگه صدسال پیش همه بلد بودن تازه الان اینقدر توی فضای مجازی فیلم واینا هست مطمئن باش طرف فول شده

💍❤️

خب عجیبه مگه میشه تعامل و معاشرت نداشته باشه هر کسی سلیقه ایه من باشم انقدر بی تجربه نمی پسندم چون ق ...

وا چرا اینطوری میگی پس پسری خوبه که با ده نفر بوده شاید بیماریهای مقاربتی گرفته باشه دوست منم شوهرش باهیچ دختری دوست نبود والان بهترین مرد هست ازنظر خود دوستم دیگه بجایی رسیدیم طرف پاک باشه میگیم نمیخواییم 

💍❤️

اگر تمام ملاک هات داشت در اخر بپرس سرد مزاج یا گرم مزاج واینکه چقدربگو تو روابط زناشویی چه چیزی بیشت ...

هیچ کدوم از ملاک هامو نداره فقط بخاطر خانواده م قبول کردم باهاش آشنا بشم ۲۸ سالمه مامانم همش میادو میره میگه سنت رفته بالا دیگه کسی گیرت نمیاد موندی رو دستمون واقعا نمیدونم چیکارکنم

از کجا بفهمم اینو نمیشه مستقیم بپرسم که فقط خودش دوبار اشاره کرده فقط گفته نیاز جنسی همین

نمیدونم عزیزم چی بگم 

حالا یه خانمی تعریف میکرد بنده خدا میگفت آلت همسرم کجه بعد ازدواج فهمیدم

چرا با همون کسی که رابطه‌ی داشتی ازدواج نمی‌کنی؟ دیگه مطمئنی باب پسندت هست یا نه

خب اون دوست پسرمه هنوز نیومده جلو منم به اصرار خانواده م با این خاستگاره دارم حرف میزنم بخدا همش مقصر مامانمه هر ثانیه به من میگه موندی رو دستم حالم خوب نیست 

خب عجیبه مگه میشه تعامل و معاشرت نداشته باشه هر کسی سلیقه ایه من باشم انقدر بی تجربه نمی پسندم چون ق ...

منم با کسی نبودم ولی از این نظر هیچ مشکلی ندارم دلیل نمیشه چون با کسی نبودم پس مشکل دارم 

کاربر اقام