2777
2789
عنوان

کیا از اسنپ پی خرید قسطی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نده اونجا مینویسه

بعد اجی بعد چه مدت اعتباز میده بهت

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من دی حی پی دارم اصلا اعتبار نداد بهم هرکاری کردم میشه من راهنمایی کنی اسنپ پی هم بهم اعتبار نداد

احتمالا بخاطر راکد بودن حساب بانکیته 

چون اعتبار حساب چک میکنن ربطی ب خرید از دیجی یا اسنپ نداره انگاری من حسابم فعال 

با سلام چک کن

تو گزینه هاش اعتبار سنجی خرید قسطی هست اتفاقا راحت تره دیجی و اسنپ خیلی تنوع خیلی بیشتره تو محصول

اجی میشه دی جی پی برامن راهنمایی کنی هرچی چک میکنم میزنه شما داری اعتبار سنجی نیستین چیکار کنم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من چون مدام خرید میکنم 20 میلیون اعتبار دارم

عزیرم من تازه دارم خرید میکنم 

ی سال دارم ازتون

مرحله به مرحله اعتبار بیشتر میشه؟؟ یا کلا زیاد استفاده کنی؟

من بار اول ۲ تومن داد طلا خریدم فک کردم بار دوم بیشتر میشه الانم باز ۲ تومن داده 

چجوری زودتر به مبالغ بالا برسم ؟ آخه ۲ تومن ۳ تومن که چیزی نمیشه 

احتمالا بخاطر راکد بودن حساب بانکیته چون اعتبار حساب چک میکنن ربطی ب خرید از دیجی یا اسنپ نداره انگا ...

من چون حقوقم ماهانه میاد ۶ تومن از ویپاد و تارا استفاد میکنم تارا براخرید افق کوروش و ویپاد وام پرداختیام سر ساعت تایم بود بدهی نداشتم

ب من گفته بود تا ۱۵ ملیون میتونی خرید کنی

باسلامم اعتبار میده

اجی میشه دی جی پی برامن راهنمایی کنی هرچی چک میکنم میزنه شما داری اعتبار سنجی نیستین چیکار کنم

ببن‌من نمیتونم چک کنم بسته به اعتبار حساب بانکی فکر کنم وقتی راکد تراکنش واریزی نداره بخاطرهمینه