2777
2789
عنوان

بخدا ینی مامانممم دیگ دق کرده از دست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1818 بازدید | 61 پست

عزیزم دنیا دوروزه خب کی می‌دونه فردا به ما چی میگذره تو که میگی مادر شوهرم مریض نیست خب بمون یه غذایی که خونت برا خودت درست می‌کنی یه ذره اضافه تر اینجا میپزی تو خوبی کن پدر دجله بنداز بلاخره این خوبی ها یه جا دستت رو میگیره من یه مادر شوهر داشتم از خودمم زرنگ تر بود نه مریضی نه دست و پا گیری ۶۵سالش بود کلی کمک حالش بودم شب خوابید صبح بلند نشد که هنوز سه ساله باورم نمیشه مرده الان عذاب وجدانی ندارم وجدانم پیش خدا راحته که دلگیر از دست من نرفته عزیزم عمر آدمی کوتاه حتی به خاطر سلامتی بود هم که شده یا به خاطر آرامش زندگیت یه کم کوتاه بیا کمی اخلاقتو بهتر کن با شوهرم کامل نکن بمون با یه محبت تو خدا که ببینه زندگیتو گلستون می‌کنه شک نکن هیچکسی عمر حضرت نوح رو نداره عزیزمی سازگار باشد با این کشمکش ها وقت عمرت می‌ره بساز باش خدا بهترین را برات میسازه

عزیزم دنیا دوروزه خب کی می‌دونه فردا به ما چی میگذره تو که میگی مادر شوهرم مریض نیست خب بمون یه غذای ...

ببین قربونت بشم بحث این نیست

من درست میکنم یه بار میگ بیشتر درست کردی

یه بار میگ کمتر درست کردی

یه بار میگ زیاد خوردین

یه بار میگ بچه هات از اتاق نیان بیرون یا هم از حیاط نیان تو خونه 

ایراد میگیره ازم

غرغروعه

و........ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جات بودم میموندم مامانتشو دق مرگ میکردم بمون تو اونو اذیت کن انقدر اذیت کن ک خودشون پشیمون شن از ...

من راستش امسال بعد اینک از قهر برگشتم

یکم اذیتش کردم

مثل مرغ رو گذاشتم بیرون بو گرفت 

یا اینکه غذا روغنی درست میکردم و... خیلییییی رو اینا حساسه اخه

ینی حنی شده بود

باز این اذیتما ول کردم گفتم خدا میبینه زشته

من راستش امسال بعد اینک از قهر برگشتمیکم اذیتش کردممثل مرغ رو گذاشتم بیرون بو گرفت یا اینکه غذا روغن ...

عذاب وجدان الکی نگیر اذیتش کن چطور روح تو اسیب ببینه روح اون نبینه؟

ب کارای این مدلیت ادامه بده شک نکن

عذاب وجدان الکی نگیر اذیتش کن چطور روح تو اسیب ببینه روح اون نبینه؟ب کارای این مدلیت ادامه بده شک نک ...

خیلییییی حرص میخورد

سر اینکه مرغی ک خریده بود بو گرفته بود روانی شده بود داشت داد میزد محمد کدوم گوریه بیاد ببینه اینا رو(محمد شوهرمه) 

ولی اگ شوهرم میدید باور کن کتکم میزد

خیلییییی حرص میخوردسر اینکه مرغی ک خریده بود بو گرفته بود روانی شده بود داشت داد میزد محمد کدوم گوری ...

غلط میکرد دستش بشکنه کتکت زد کم نیار توم چنگ بنداز تو صورتش به خدا از ترس دیگ کتکت نمیزنه اینی ک میگمو حتنا امتحان کن 

باهوشیچون دو سه بار من از پارسال یاد گرفتم وقتی میزد منم میزدمش حتی پیش ننشدیگ کم کرد اون دست بزنشو

این حرفو من از بابام یاد گرفتم 

همسایه مون خیلی شوهرش کتکش میزد معتاد بود میومد خوته ما گریه میکرد بابام بهش میگفت چرا وایمیسی کتک میخوری چنگ بنداز تو صورتش روش نشه بره بیرون دیگ نمیزنتت

حالا خوشحالم ک خودت اینو میدونی و جواب داده روت 💘

بمون خونه مامانش پدرشونو دربیار انقدر عذابشون بده خودشون باور کن میان میگن ما نمیخوایم با زن تو زندگی کنیم

جلو شوهرت خودتو بزن ب موش مردگی شوهرت ک نیس مادرفولاد زره شو