2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونجوری ک خانوادمم میفهمن

یکی از دوست‌های من نوجوون که بود یه پسری مزاحمش می‌شد میره شکایت می‌کنه چون میترسیده اونجا بهش. گفتن به خانواده‌ش چیزی نمیگن و نگفتن. پسره رو یکم تهدید کردن دیگه تموم شد

اصلا باج نده
سریع به پلیس فتا بگو 

نترس 

اگر به موقع اقدام کنی فیلمی هم داشته باشه می گیرن 

این هنوز معلوم نیست داره یا نه 

گذشته از اون اگر انقدر عوضی باشه که فیلم گرفته باج هم می گیره 

مطممئن باش هر چی بخواد هم بدی بازم فیلمت و پخش می کنه شک نکن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

وقتی نشون خودت نمیده پس چرت میگه ک تو رو بترسونه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
چطور انقدر راحت رابطه برقرار میکنید اونم‌با همچین مرد کصافطی واقعا عجیبه

خب شاید خودش میل جنسی داره ! من همکارم چهل سالشه خواستگار خوبم نداشته دوست پسرم تاحالا نداشته غده در اورده بدنش بخاطر ارضا نشدن

یکی از دوست‌های من نوجوون که بود یه پسری مزاحمش می‌شد میره شکایت می‌کنه چون میترسیده اونجا بهش. گفتن ...

دوست من یکی بهش دست درازی کرده بود شکایت کرد دهن پسرو سرویس کردن خانوادشم نفهمیدن