2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شده سر دو ریال پول ببینید چی استوری کردمنظورش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 41 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣عجبا بچه این بخداول کن اینکاراچیه

خب وقتی شعور نداره از دیروز تا الان باهاش سرسنگینم نمیفهمه باز پرو پرو میگه بیا ماساژم بده

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقدرعجیبه که دعوای زن وشوهری راباتکه انداختن دراستوری پیش میبرید🙄خب توخلوت خودتون باهم دعواکنیدووقت ...

بابا ما بچه داریم چقدر آدم جروبحث کنه تو خونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ننننننننننننن به حرف بقیه گوش نکنننن اتفاقا منظورش کاملاااااااا برعکسه گفته من بابقیه میگم میخندیم و ...

چ جالب برعکس اون چیزی ک فکر میکردم تفسیرش کردی🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من عکس بچمم نمیزارم کسی ببینه چ برسه ب دعواهامون

حالا عکس بچتون که موردی نداره،خودتون میگید استوری گذاشتید براهم خب!

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

چ جالب برعکس اون چیزی ک فکر میکردم تفسیرش کردی🤣🤣

دقیقاااااااااا تفسیرش اینه که من میگم چون اتفاقی مشابه اتفاق تو افتاد برام طرفم این استوری گذاشت منم گفتم خوب منظور گف میگم میدونم چند می ارزی بقیه چند بااونا میگم میخندم ولی میدونم ارزش تو خیلی بالاترازهمه اوناس وبلیطتت چقد می ارزه حالا من فقط خواستم راهنمایی کنم ازحرفش برداشت بدنکنی با چیزایی که بقیه ام بهت گفتن مطمین باش خواسته فقط از دلت دربیاره

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
آفرین که حواستون به بچه هاهست وجلوشون جروبحث نمیکنید.میشه بگی معمولاسرچی توافق ندارید؟چیابیشترباعث ج ...

فکر میکنه با یک دوتومنی ک من خرج درس وکتاب بچه ها میکنم اون ب مشکلات مالی میخوره جالب اینه ک قبل از هرخرجی هم بهش میگم بعد اون کارو انجام میدم 

چندوقت دیگه باید خونه رو تمدید کنه فکرمیکنه کمبودش از طرف منه 

ک خدا خودش شاهده من چقدر دستمو جلو همه چی گرفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقاااااااااا تفسیرش اینه که من میگم چون اتفاقی مشابه اتفاق تو افتاد برام طرفم این استوری گذاشت منم ...

کاش اینجوری باشه 

چون شوهرمن بی حیا تر از این حرفاس

1
5
10
15
20
25
30
35
40