2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده بعد نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 22 پست
مامانم معلمه پدرمم شغل دولتی رده بالا داشته و تو شهر میشناستش

چقدر مثل منی ...

الان این پسره ام ک باهاش پدرش معلم بوده مادرشم فوت شده نامادری داره ،خودش هنوز ماشین نداره ولی خلبانی میخونه 

ینی اگ بیاد فامیل قراره اینجوری پشتم زر بزنن؟🫤🤨

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

مامانم معلمه پدرمم شغل دولتی رده بالا داشته و تو شهر میشناستش

خیلیا مثل شمابوده از خانواده ی داماد وضعیتشون بهتر بوده مهم اینه اون لیاقتتو داشتع باشه درهرصورت مردم حرف میزنن

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر مثل منی ...الان این پسره ام ک باهاش پدرش معلم بوده مادرشم فوت شده نامادری داره ،خودش هنوز ماشین ...

اگه خانوادت بالا ترن 

و فامیل فضول داری احتمالا بزنن 

هرجند من مشکلم اینه بابام اصلا نمیتومه دفاع کنه بگه سالم بوده بچه خوبی بوده تشخیص دادم و دخترمو شوهر داذم 

البنه شغل خلبانی هم دهن پر کنه من شغل خودشم بار اینکه کارمنده اما همون مثه معلمیه و البته من مشکلی ندارمااا

کاربری از آذر ماه دست منه 

خیلیا مثل شمابوده از خانواده ی داماد وضعیتشون بهتر بوده مهم اینه اون لیاقتتو داشتع باشه درهرصورت مرد ...

دقیقااا خیلیا بودن ولی مشکل اینه بابام اعتماد ب. نفس نداره خجالت میکشه 

دقیقااا خیلیا بودن ولی مشکل اینه بابام اعتماد ب. نفس نداره خجالت میکشه

درسته واسه همینم شما ناراحتی سعی کنین توی خونتون هر اتفاقی میفته فامیل نفهمه که ارامشتون بهم نزنن

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

اگه خانوادت بالا ترن و فامیل فضول داری احتمالا بزنن هرجند من مشکلم اینه بابام اصلا نمیتومه دفاع کنه ...

اره خانوادم خیلی بالاتر هستن ولی خب پسره همش درحال کاره و درس خوندن هنوز خلبان نشده ،دوتا شغل دیگه ام داره -منتها حمایت خانواده اشو نداره خودش پول نمیگیره از باباش

برات مهم نباشه اگ جلوت حرف زدن بگو صلاح زندگیمو خودم بهتر میدونم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اره خانوادم خیلی بالاتر هستن ولی خب پسره همش درحال کاره و درس خوندن هنوز خلبان نشده ،دوتا شغل دیگه ا ...

بابام دارن تخت تاثیر میذارن با حرفاشون