چیزایی که زیاد استفاده دارم مثه غذاساز و ارامپز رو اپنه
ولی چایساز چرخ گوشت سرخ کن اسنک ساز و بفیه چیزا تو کابینت
به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢 میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض. گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...
بستگی داره از چیه غذا ساز بیشتر استفادت میشه من یه گوشت کوب برقی ۴ کاره براوون دارم فقط از اون استفا ...
من خرد کن میخوام که بتونم باهاش گوشت و سبزی و....خرد کنم
همزن
آسیاب کن
این سه تا نیازمه نمیدونم جدا جدا بخرم یا چی
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
من هواپزوقهوه سازرواپنه چون زیاداستفاده میکنم قبلاقهوه سازگذاشتم کابینت پسرم ازبس بالاپایینش کردازدستش رهاشدشکست اخرم گفت مقصرمامانه گذاشته توکابینت
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
از همون ۱۰سال پیش خوشم نمیومد وسیله ها تو چشم باشن..همه چی تو کابینت هست.حتی جا ادویه..خیلی ها گفتن چرا هیچی نمیزاری خالی دیده میشه ولی من مورد پسندم نیست.حتی سالن رو هم زیاد شلوغ دوست ندارم
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
من خرد کن میخوام که بتونم باهاش گوشت و سبزی و....خرد کنمهمزنآسیاب کناین سه تا نیازمه نمیدونم جدا جدا ...
جداجدابهتره چون یکیشون خراب شه بازتهیه میکنی مجبورنیستی کل دستگاه بذاری کنار
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
جداجدابهتره چون یکیشون خراب شه بازتهیه میکنی مجبورنیستی کل دستگاه بذاری کنار
مرسی عزیزم
دعا کن برام خدا یه دری برام باز کنه بتونم جهازمو بخرم
دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕