2777
2789
عنوان

نیاز به مشورت دارم برای رابطه

174 بازدید | 15 پست

دوستان راستش من 10 ما تقریبا با یکی بودم بعد احساس میکنم که یک اشتباهس دربارش انجام دادم که باعث شده اون اذیت بشه و بعد از 4 ماه جدایی اینو بهش گفتم و نسبت بهم تغییر کرده

سوالم اینه که یعنی ممکنه که من اشتباه کرده باشم؟

یا اون داره فقط دلیل میاره که ازم جدا شه و اون اشتباه من رو بهونه میکنه؟

اسی کسی که موندی باشه چوب تو کو نشم بکنی میمونی..فکرتو مشغول نکن ببین اون چه تصمیمی میگیره.خواست تموم کنه اصرار نکن این نظر من بود بازم خودت میدونی و رابطه ت..بی ادبی بود اما استاتید ب دل نگیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی بخاطر اشتباهم ناراحت نباشم که تقصیر من بوده؟

عذر خواهی کردی بخشیده نشدی بذار بره دیگه

میخوای باشه هی بکوبه اشتباهو تو سرت یا باشی بخاطر اشتباهت خدمات اضافه بدی تا از دستش ندی

دیگه چیکار باید کنی که بمونه باهاش حرف بزن اگه قبول کرد که هیچ نکرد  بیخیالش شو

عذر خواهی کردی بخشیده نشدی بذار بره دیگهمیخوای باشه هی بکوبه اشتباهو تو سرت یا باشی بخاطر اشتباهت خد ...

دیروز باهاش حرف زدم بعد یه جایی روم غیرتی شد ولی بعدش ازش سوال کردم که دوسم داری یا نه گفت نه منم گفتم اوکیه خدافظ و دیگه نمیخوام باهاش حرف بزنم ولی انقدر حالم بده که از دیروز چیزی بروز نمیدم ولی حوصله هیچکیو ندارم حتی خونوادم

عذر خواهی کردی بخشیده نشدی بذار بره دیگهمیخوای باشه هی بکوبه اشتباهو تو سرت یا باشی بخاطر اشتباهت خد ...

ولی بقول خودش بخشید ولی ناراحته بعد اخلاقش اینطوریه که خیلی مودی و عصبیه میترسم تصمیمی که داره میگیره اشتباه باشه شاید و وقتی پشیمون شه دیگه بر نمیگردم ولی

ولی بقول خودش بخشید ولی ناراحته بعد اخلاقش اینطوریه که خیلی مودی و عصبیه میترسم تصمیمی که داره میگیر ...

طبیعی هست ناراحت باشی حوصله نداشته باشی تا چند روز کم کم به خودت بیا به خودت توجه کن خوشحالی خودت و موفقییت خودت رو اولویت بدون

اصلا حرفایی که نوشتی سرو تح نداره😐

ببین من تقریبا 10 ماه بود با یکی بودم بعد سر ماجرایی با هم کات کردیم تا 4 ماه بعدِ 4 ماه اومد تا باهام صحبت کنه و همینکارو کرد بعد من 4 ماه پیش یک اشتباهی کردم که باعث شد اون اذیت بشه و اشتباهمو بهش گفتم و حالا داره منو اذیت میکنه و عذابم میده

بنظرت طبیعیه این اذیت کردناش؟