2777
2789
عنوان

شوهرم میگه سقط کنیم …

144 بازدید | 16 پست

خانوما من یه دختر ۲۲ماهه دارم

که تازه حرف میزنه و تقریبا بزرگ شده (داره دوسالش میشه )

ناخواسته حامله شدم ولی شوهرم میگه غصه نداره سقطش می‌کنیم رفته قرص هم پیدا کرده

قرص سایتوتک همچین چیزی اسمشه

من دلم نمیخواد بچه مو‌بکشم

دلشو‌ندارم‌

در ضمن دلم میگه پسره و من واقعا دلم پسر می‌خواد …هرچند سلامتی مهم تره برام 

خلاصه کنم که مصممه به سقط الان‌دو هفته ست ک دارم میجنگم باهاش ناهار و شام‌نمیخورده و قهر کرده الانم ک آشتی کرده می‌خواد با زبون خوش بقول خودش راضیم کنه

من هنوز نمیتونم بهش گوش کنم بااینکه زندگیم زهرمارم‌شده 

در کل خودمم دارم آزمون استخدامی بانک‌میدم و بشدت مصمم بودم که هرجور شده امسال قبول شم‌درسمم خوبه

اگ بچه بمونه منم از درسم‌ میفتم ولی میگم عب نداره خواست خداست

ازینور میگم بحرفش کوش بده ب آینده خودت فک‌کن تا کی دستت جلو‌شوهر دراز باشه برا یک‌تومن پول

چیکار کنم کمکم کنید…الان وارد هفت هفته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سقط گناهه بقیه موارد به خودتون مربوطه مثلا منم نمخوام دومی رو ولی سفتو سخت جلوگیری میکنیم دو تا رورش رو با هم که خدای نکرده باردار نشم شما هم ایکاش بیشتر مراقب میبودی

خدایا شکررررت اللهم عجل لولیک الفرج لطف میکنید واسه سلامتی وظهور امام زمان و حاجتروایی همه و بنده صلوات بفرستید ممنونم
مطمعنی آزمون بانک بدی قبول میشی آخه ؟!!!

عمومی هامو‌تموم‌کردم‌تازه میخواستم تخصصی شروع کنم عهد کردم تموم آزمون بانکارو تا دوسال آینده همرو‌ شرکت کنم…بعد دو‌سال هم میتونم ولی نمی‌دونم با دو بچه میشه اصلا😞

عزیزم منم مثل شما دوروز فهمیدم باردارم خیلی ناراحت بودم ولی میگم خواست خداست و قصد دارم نگهش دارم نمیدونم واقعا خیلی سخته

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

ببخشید اینو میگم  . امروز ک همه آگاه هستن و علم بیشرفت کرده یعنی چی ناخواسته ؟؟؟یا خواست خدا!!!!!!!!! باید مراقبت کرد ک مجبور ب سقط نشد  سهل انگاری خودمون کجاش اسمش خواست خدا هست یا ناخواسته   . نه خواست خدا هست نه ناخواسته . الانم ک شده باید پای اشتباهشان وایسیم بزارید ب دنیا بیاد ن اشتباه رو اشتباه