2777
2789
عنوان

اگه روزتون به کسی نرسه چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 76 پست
چرا گفتی دلم سیاهه؟

چون دوستم معلمه واقعا میدونم چی میکشه 

بدبخت هوا همشون داره یه بار یکی از بچه ها سرکلاس برگشت بهش توهین کردن از کلاس انداخت بیرون خانوادش میگفتن تو علط کردی انداختی بیرون خووووو چیکار کنه بگه دستت درد نکنه بهم فحش ناموس میدی؟

بخدا حقوقشون صفره تو این دوره زمونه ماهی ۱۵ میلیون هیچ دردی ازشون دوا نمیکنه

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود

اره تو خوبیمن خودم مامایی میخونم ولی حق توهین کردن به هیچ شغلی که از کنکور وارد میشن نداری چون به ان ...

همه بدبختی میکشن اما مثلا خود شما بخوای همه حرصتو سر مثلا کسی که تو زایمان اذیت میکنه یا هر مریض دیگه دراری درست نیست

کسی که معلم میشع اول باید به خودش مسلط بشه و اینو بفهمه داره با بچه ها سروکله میزنه ن ی خرس گنده مثل خودش،واقعا واس همچین معلم متاسفم ک خیر سرش میخواد الگوی بچه ها باشع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازبس گفتیم کسی به ولیعهدمون تو نگه دانش اموزا یاغی شدن چاقو میکشن وگل میکشن وسیگارمیکشن وصحبت کردنشو ...

همه را با خودت جمع نبند ...اگه همه اینجورن پس این همه نخبه از مریخ میان؟

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .
همه بدبختی میکشن اما مثلا خود شما بخوای همه حرصتو سر مثلا کسی که تو زایمان اذیت میکنه یا هر مریض دیگ ...

همه لایق واژه معلمی و شغل انبیا نیستن وقتی رابطه و . گزینش های یقه و ریش و ساق دست ...جای شایستگی را در استخدام می‌گیره ،،این مدیر روانیه

شما را به خدا هرمی این پیام خوند لایک کنه،مطمین شما که دیدید بچه ها من ناپاک و گناهکارم شاید از شما ...

حق باید خودت بگیری 

منم ناحق ناخق پسرم زد مدیر از همه بچها پرسیدم گفتن فقط برگشته سر صبحگاه با داداشش حرف زده 

تازه پسر من آنقدر با وقار بوده که تا ظهر تو مدرسه با پای لنگ مونده بود وگل تو رو مدیر نشده بود 

رفتم آموزش و پرورش بدهکار هم شدم 

الان گفتم دیگه عقده ها رو مثل خودشون جواب میدیم 

زد میزنیم 

فقط همین

همه بدبختی میکشن اما مثلا خود شما بخوای همه حرصتو سر مثلا کسی که تو زایمان اذیت میکنه یا هر مریض دیگ ...

من گفتم پسرم فحش داده ؟ بعد این توضیحات  چه ربطی به سیاهی دل داره ....البته از به فوق دیپلم انتطار  درک مطلب بیش از این نیست 

شما را به خدا هرمی این پیام خوند لایک کنه،مطمین شما که دیدید بچه ها من ناپاک و گناهکارم شاید از شما ...

اینطور نگید عزیزم به نظرم نفرین اصلا کار درستی نیست خودت به جای غصه خوردن پاشو برو مدرسه آسمون که به زمین نرسیده 

حق باید خودت بگیری منم ناحق ناخق پسرم زد مدیر از همه بچها پرسیدم گفتن فقط برگشته سر صبحگاه با داداشش ...

شما درک میکنید چی میگم چون تجربه دارید ،منم یعنی پدر بچه به احترام پا در میانی همکارا و کسایی که اونجا بودن شکایت نکرده ،ولی من نبخشیدم ،،همون جور که شما فراموش نکردید ...بچه من خیلی نودل و و بی زبانه 

اینطور نگید عزیزم به نظرم نفرین اصلا کار درستی نیست خودت به جای غصه خوردن پاشو برو مدرسه آسمون که به ...

نفرین تنها کاریه که از من برمیاد ،،دعا و نفرین مردم را خدا می‌شنوه اگه حق باشه اجابت می‌کنه ..شوهرم بخشیده بخاطر رودربایستی ،،ولی من مادرم ،ننیتونم فراموش کنم 

هیچ وقت از حقت نگذر یا باید ازش شکایت می‌کردی یا اینکه میومد تو دفتر و از در حضور معلما از بچه تو عذرخواهی می‌کرد و بعد کلاس بچه رو عوض می‌کردی ولی بهترین کار همون شکایت بود بچه من بود محال بود یعنی اگر ۱۲۴ هزار پیغمبرم ظهور می‌کردن و واسطه می‌شدن نمی‌گذشتم از اینکه این کار زشت را انجام داده ولی حالا شما گذشت کردی و داری می‌سوزی نمی‌دونم باید چی بگم

برو بابا بچه تو هرکاری دلش خواست بکنه معلم بدبخت هم هیچی نگه؟ خودت میتونی بچت تحمل کنی وقتی رومخه؟

چرا بدبخت عزیزم مگه بابت کارش حقوق نمیگیره؟ اگر حقوقشون کمه قبول نکنه بره کارهای دیگه که وجهه ی اجتماعی پایین‌تر و تلاش بیشتر و دستمزد بیشتری داره 

هیچ وقت از حقت نگذر یا باید ازش شکایت می‌کردی یا اینکه میومد تو دفتر و از در حضور معلما از بچه تو عذ ...

بچه ها قلبم تیر میکشه ،،دوسنان خلال کنید اوقات شما هم تلخ کردم 

شما درک میکنید چی میگم چون تجربه دارید ،منم یعنی پدر بچه به احترام پا در میانی همکارا و کسایی که اون ...

دقیقا پسر منم خیلی مودبه حتی وقتی رفتم اموزش و پرورش بردمش رئیس اموزش و پرورش گفت نباید میزده پسرت واقعا بچهه با ادبی هست و گفت من حتما باهاش برخورد میکنم 

اما دلم خنک نشده 

همون اول شوهرم گفت میرم همون جور میزنمش من نذاشتم گفتم از طریق قانون حالا پشیمونم

باید کتک می‌خورد