2777
2789
عنوان

شوهر میتونه عین کلفت ازم کار بکشه

244 بازدید | 27 پست

والا هر کاری میگه میکنم زندگی و بنامم جهنم کرده قصد طلاق رفتن دارم اما ی تصمیم جدی نمیتونم بگیرم از لحاظ روحی داغونمکرده از لحاظ جسمی بیشتر نابودمکرده انتظار دار هر کاری و من بکنم مثلا شکستن ماشین کشیدن روی ماشین و تراکتور روشو بکشم وسایل آچار و..من جمع کنم من بدونم کجا هستن در حالی ک خودش میبره نمیدونه کجا گذاشته میاد از من میخواد با فحش شام ناهار صبحانه ظرف شکستن ب بچه رسیدن جارو کردن حیاط جمع کردن اشغلای حیاط پدرش ک ماهم اونجاییم خانوادش هم همین انتظار رو دارن کارای مادرشوهر عفریته انجام ک تاحالا زیاد نکردم چون قدرشناس بود جلوی خودم غیبت منو میکرد در حالی براش عین چی کار میکردم نگران وسایلش باشم نخود لوبیاشو جمع کنم آخه روستاس کشاورز هر چیم گم شد من بگم کجاس خودش میاد خونه همیشه خوابه هر از گاهی میره بیرون میشینه دیگ پا نمیشه حتی گوشی بازی میکنه تا صبح من ک خوابم میزاره بالا سرم بزنم شارژ اما من خوابیم نزنم ک فحش تحقیر بهراهه حتی نمیتونه آب بخوره هی میگ آب بیار حتی اگ مریض باشم در حال مرگ پا نمیشه آب بخوره من نمیتونم استراحت کنم حتی تو مریضی ک باید همه جیش آماده یاشع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه شرایط سخت و خرد کننده ای ,بنظرت می‌تونه تغییر کنه؟دوستت داره؟بنظرت جدی باهاش صحبت کنی به خودش میاد؟یا حرف شنوی از یک بزرگتر داره ؟حمایت خانواده رو داری؟

🥴امضام نمیاد 

چرا جاي طلاق گرفتن و فرار از مشكلات، خودت رو تغيير نميدي؟ شما با اين كاراكترِ تسليمي كه داري همه جا اين مشكل رو خواهي داشت!!!! هر كاري ميگن نكن! در اختيار نباش! اول خودت رو درست كن!

عزیزم طرز فکرشون درمورد زن و عروس متاسفانه اینجوره، شما به نظرم به جای طلاق گرفتن سعی کن کم کم این روش رو تغییر بدی، ببین فحش آدم رو نمی کشه، درسته تحقیر روحی از آسیب جسمی بدتره، ولی چون بچه داری باید طلاق آخرین مرحله باشه، شما خودت رو بزن به بی‌خیالی، از اول هر چی گفتن انجام دادی عادت کردن، حالا کم کم عادت رو تغییر بده، فقط کارهای ضروری خونه مثل پخت و پز و رسیدگی به بچه رو انجام بده

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
چرا جاي طلاق گرفتن و فرار از مشكلات، خودت رو تغيير نميدي؟ شما با اين كاراكترِ تسليمي كه داري همه جا ...

خسته شدم من ساله تو این وضعوضعمم بدتر از این ی نگا ب تاپیکهای قبل م بندازه اون موقع می فهمی ک چیکار کرده

این پسرها رو این جور بار آوردن زن کار خونه  کنه مرد هم بیرون آمد خونه دست به سیاه و سفید نزنه الان شوهر منم همینه مادرش خیلی زحمت میکشه بنده خدا خیلی خوبه ولی این پسرها این جور بار آمدن الان شلوارش رو درمیاره درست نمیکنه پرت میکنه جوراباش هم همین هر چیزم از من میخواد انگار من جی پی اس وصل کردم به همه چیز

چه شرایط سخت و خرد کننده ای ,بنظرت می‌تونه تغییر کنه؟دوستت داره؟بنظرت جدی باهاش صحبت کنی به خودش میا ...

تتغییر نمیکنه بارها گفته من اینم میخوای باش نمیخوای هرری