2777
2789
عنوان

خانواده همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 57 پست
چون هزارتا زخم زبون زدن بهم از روز اول هزارتا حرف ناشایست و کارهای نباید بی دلیل نبوده

هر دوتون خانواده دارید 

به هر علتی هم که باشه نمیشه یک نفر خانوادش رو بذاره کنار مگه اینکه خودش بخواد 

میتونید دوهفته یکبار در حد یک ساعت هم شده سر بزنید و برگردید 

نمیشه تو زندگی باهمه چیز جنگید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در چهار قفله کردم اما خانواده خودم هم هی میگن کوتاه بیا

برین مشاوره اگه اونم گفت این آدم نمیشه جداشو 

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

دلیلی داره رفتوآمد نمیکنی؟؟؟چون هیچ کس نمیتونه خانواده رو ول کنه درکل الان هردوتاتون دو پدر دو ...

عزیزم مادرش به من میگه پسرم باید انتخاب کنه یا من یا تو 

توی این سال ها همه چی داشتم غم خوشی مریضی فوت اقوام 

نیامدن برام 

هر دوتون خانواده دارید به هر علتی هم که باشه نمیشه یک نفر خانوادش رو بذاره کنار مگه اینکه خودش بخواد ...

خانواده اش برای عقدم نیامدن 

با من ۴ سال رفت و امد کردم اما بعد از حرف اخرش که خودش گفت نه میخوام بیایید نه میخوام ببینمت 

چ رفت و امدی 

چرا خب هی اینکار میکنه چرا دنبال دعواست بینمون خراب میکنه پای خانواده منم وسط میکشه بعد هر سری میگه ...

باهاش حرف بزن غرورشو نشونه بگیر بگو چرا مثل بچه کوچولوها همش قهر می کنی... نمیشه به عنوان یه مرد واقعی بهت تکیه کرد. تا تکون میخوری زرتی قهر می کنی میزاری میری. بزرگ نشدی هنوز. بزرگ شو و بزرگونه رفتار کن

عزیزم مادرش به من میگه پسرم باید انتخاب کنه یا من یا تو توی این سال ها همه چی داشتم غم خوشی مریضی فو ...

شاید بینتون ی کدورتی پیش اومده ک تبدیل ب کینه شده       اگ میتونید حل کنید  وگرنه اینجوری زندگی دوراز جون زهرمارت میشه ک

رفت و امد نداری چرا؟ همسرت بند نافش جدا نشده ازشون نمیخواد هم جدا شه حتما پیش مشاوره برو راهکار بخوا ...

مشاور یه جلسه رفتیم مذهبی بود میگفت باید رفت و امد کنید اصلا عزت نفس و اینا حالیش نبود

عزیزم مادرش به من میگه پسرم باید انتخاب کنه یا من یا تو توی این سال ها همه چی داشتم غم خوشی مریضی فو ...

خاک تو سر مادرش با این بچه بزرگ کردنش. و این حرف احمقانه خودش. اگر شوهرتم همین حرفو زد بهش بگو اگر منو هم طلاق بدی و ده بار دیگه  بری ازدواج کنی،مادرت با این کارهاش باعث میشه از بعدی ها هم طلاق بگیری .اه اعصابم خراب شد.