2777
2789

زندایی من قبلا ازدواج ناموفق داشته بعدش با داییم ازدواج کرد خلاصه بگم همه عقدش خونه زنداییم بود یعنی خونه ای که با همسر قبلیش داشت خیلی ام کثیف بود اینو میگم چون ادامه داره وگرنه برا ما مهم نیست 

بعد داییم گفت نمی‌خوام با وسایل زندگی قبلیت زندگی رو بگذرونیم بعد از چند ماه داییم براش جهیزیه خرید 

الان چند سال از ازدواجشون گذشت خدا می‌دونه دو بار بیشتر نرفتیم خونه اش اما اون هر چند ماه یکبار میاد خونمون 

آخرین بار یهو برگشت گفت من خونه ای که ازش چرک بباره خوشم نمیاد اگه خیلی خونتون چیزی نخوردم حتما کثیفه وسایلت (مامان من هر دوماه یکبار خونه تکونی می‌کنه و همه هم میگن خونه آن خیلی تمیزه )

خیلی بدم اومد از حرفش فقط یاد زندگی قبلی خودش افتادم ،مامانمم بی زبوووون😑

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

نه جواب نمیدم با پشت دستم میزنم تو دهنش

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش می‌تونستم آخه دور از چشم داییم حرف میزنه حداقل نمیتونم به داییم بگم

ببین هیچوقت اطرافیانم درایت حد وقیح نبودن ولی اگه بودن توهم باید با تمام وقاحت جوابشو بدی

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بگو دلتنگت میشیم حیفچه خودشو مهم فرض کردبهتر نیاد

الکی میگه ، وگرنه هر دفعه تلپه خونه ما 

هر دفعه مباد میگه من فلان چیزو دوست دارم که برای بخریم

احساس می‌کنم کسی همچین چیزی بگه شوک میشم از پروییش نمیتونمجواب بدم😐

دقیقاااااا 

نمی‌دونم چرا یهو حسدراختب بهش دست داد این حرفو زد 

ازون طرف میگم اگه خرفش زشت نبود جلو همه می‌گفت نه وقتی تنها بودیم