2777
2789
عنوان

دخترم پنج سالشه همه دندوناش خرابه کامل

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 45 پست
خیلی هم به حرف دکترا توجه نکنمن پسرم رو بردم یه دکتر گفت سه تا عصب کشی داره بردم دکتر آشنا گفت نه نی ...

اخه از کجا بدونم اشنا نداریم ایناهم میگن باید درست کنه

من خانم هستم لطفا سوءتفاهم نشه😙😙

بچه های منم دندونهای خوبی نداشتن ازبچگی ترمیم کردن

تجربه میگه اگر دندونهای جلو درد نمیکنه وحتی سیاه شدن 

ترمیم نکن هفت سالگی می افتن 

حواست باشه ازاین به بعد هر دندونی دربیاد دائمی هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی درد اومدن درست کردی؟

نه من مرتب دندون پزشکی می‌بردم  چکاپ

درد دندون گناه داره بچه

ظاهرش هم مشخص میشد گاهی 

یکبار پسرم نگفت هیچی حتی درد داشت دکتر بردم محبور شد بکشه وجاش نگهدارنده بگذاره

اخ اخ دختر منم اینجوریه پنج سالشه جلویی ک نابوده بردم گفتن بیهوشی و همسرم راضی نشد البته گفتن جنبه زیبایی داره فقط 

عقبی هام خیلی پوسیدگی و لک دارن یکیش داره درد میگیره امیدوارم وایسه درست کنن 

دختر شما وایساد یا بیهوش کردین 

فعلا دوتاش درد میکنن دوتا کنار هم رو درست کرد بقیش رو هم گفت بیارم دوباره‌.

همون دوتا رادرست کن 

البته چرک خشک ندادی بهش چون عفونت که ازبین میره دردش میخوابه ؟

بقیه رانمیخواد 

من یکبارم پسرمو دندونپزشکی نبردم میگم دوتاجلویی هاش کامل ریخته بود 

اما الان دراومده .....الان نه سالشه پسرم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

پسر من به خاطر شیر شب دندون هاش خیلی نابود بود همون حوالی سه سالگی رفتیم درست کردیم عصب کشی ، روکش ، کشیدن 

از همون زمان هر شش ماه بردم دکتر هم چکاپ هم فلوراید تراپی که واقعا تاثیر داشت 

الان ۸ سالشه دندونهاش سالمه کلا بچه ها مستعد هستن چون بهداشت دهانیشون ناقصه و تغدیه شون نیاز داره 

اخ اخ دختر منم اینجوریه پنج سالشه جلویی ک نابوده بردم گفتن بیهوشی و همسرم راضی نشد البته گفتن جنبه ز ...

اولش گفت بیهوشی ممکنه بخواد اگه همکاری نکنه ولی دختر من همکاری کرد البته دکتر اطفال بردم ک با ژل بی حسی زد اصلا متوجه امپول نشد بعدم برنامه کودک گذاشت براش باهاش حرف زد تا انجامش داد دوتا باهم رو .اصلا نفهمید ولی جلوییا رو میکشه اکه قرار باشه

همون دوتا رادرست کن البته چرک خشک ندادی بهش چون عفونت که ازبین میره دردش میخوابه ؟بقیه رانمیخواد من ...

چرک خشک کن دیشب داد حالا کم کم درست میکنم هرکدوم واجب باشه چاره چیه

اسی یا ژنتیکی‌دندوناش جنسشون بده که خودم اینجورم یا ناراحت نشی خودتم کوتاهی کردی

چ کوتاهی مثلا؟ جنسش ک خوب نبود قطره اهنم خارجی دادم بهش ولی خودش شکلات و قند خیلی میخورد قبلا