2777
2789
عنوان

مادرشوهر لجنم

237 بازدید | 17 پست

قبلا  وقتی  چنه هفته ام بود باردار بودم

بم میگف بیا کمک کن فلان فامیلمون که فلجه جابجا کنیم بلندش کنیم از زمین قبلا بارداری چن باری بلندش کردم بعد حاملگی ترسیدم درسته خیلی لاغره بنده خدا ولی من ترسیدم گفتم شرمندم میترسم باردارم بعد  خیلی حرف بارم کرد که بچت هیچیش نمیشه  و دعوام کردم من هیچی نگفتم نمیدونم چرا چیزی نگفتم خاک برسرم بعد از اینکه من قبول نکردم بلندش کنم مادرشوهرم دیگه  نه خودش نه خواهرشوهرم قبول نکردن بلندش کنن که میترسم کمرشون چیزش بشه 

گذشت 

الان که خواهرشوهرم  بارداره  مادرشوهرم نمیزاره  حتا  موبایلش تو شارژ بزار  خودش به جای دخترش موبالیشو شارژ میزاره و کلی هواشو داره  وخیلی حساسه رو دخترش 

چطور من چنین مادرشوهری رو دوس داشته باشم؟

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

به روش بیار دیگه بگو ععععع بابا مادر چقدر سخت میگیری یادت نیست به من میگفتی هیچی نمیشه و فلان الانم نمیخواد بااین سن بدویی دنبال دخترت هیچیش نمیشه تازه اگه مادرشوهرشم عین خودت باشه بچش به دنیا بیاد قوی میشه🤣

لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به روش بیار دیگه بگو ععععع بابا مادر چقدر سخت میگیری یادت نیست به من میگفتی هیچی نمیشه و فلان الانم ...

اتفاقن مادرشوهرم از گل نازک تر بهش نمیگه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

چقدر بدجنس 🥺🥺🥺 مادرشوهرمن از وقتی باردار شدم هرجا مجلس میره ی کوچولو از غذاشو برام میاره میگه غذا مجلس هوس داره 

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

دوسش نداشته باشمادرشوهر برای دوست داشتن نیست ک

والا شوهرم انتظار داره قربون مادرش برم

همشون همین جورین خدا لعنتشون کنه منم مادرشوهرم و نمی بخشم تو لحاف افتاده زخم بستر شده من نمی بخشم زج ...

کی ازش نگهداری میکنه

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

مگه باید مادرشوهرو دوست داشته باشی ؟مگه مادرته ؟مگه تو دخترشی که هواتو داشته باشی ...خب معلومه که هو ...

شوهرم انتظار داره قربون مادرش برم