2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بزرگ دارین لطفا بیایین کمکم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مورد اول منم همینجورم اگه کسی ازم احوالپرسی نکنه منم ازش احوالی نمیگیرم اتفاقا کار درستی میکنه 😁🎀

مورد دومم اون اشتباه کرده البته اگه از بقیه خداحافظی کرده و فقط از شما نه ولی اگه از هیچکسی خداحافظی نکرده شما لزومی نداره ناراحت بشی و بدل بگیری 😕

نمی‌دونم من این بی ادبی می‌دونم خانواده شوهر هم با من چت بار این کار کردن نمی‌دونم فازشچن چیهآخه مثل ...

منم همین اذیتم میکنه کلا ما رو نمی بینن 

آخه چطور به خانواده خودت زنگ میزنی و خداحافظی میکنی به من فقط پیام میدی اونم روز بعد سفرت 

منم همسن خودتم و ۱۵ ساله ازدواج کردم واقعا هربار یه سری چیزارو رد کردم و گرم برخورد کردم خیلی زود روابط گرم شده....

دنیا کوتاهه واقعا ارزش نداره بیخودی و سر یه سری توقعات، انرزی منفی به خودمون و زندگیمون بدیم

اینجا اکثرا کینه جو هستن اعتنا نکن

تو هر خانواده ب نظرم اخلاق ها و رفتارهای خاصی خامنه مثلا خانواده ی خودمو میگم 

کسی بخواد بره مشهور یا سفر زیارتی اگه تونستیم شرایط بود قبل رفتنش میریم ی سر می‌زنیم میگیم التماس دعا و خوش بگذره بهتون نتونیم ی زنگ کوچیک می‌زنیم 

بعد ک رفت هم زنگ می‌زنیم و جویای احوالش میشیم 

بعد اومدنش هم یا زنگ می‌زنیم میگیم زیارت قبول یا هم میریم دیدنش 

ب نظرم نشونه ی ادب و احترامه و احترام احترام میاره 

خانواده ی همسر من خیلی رو این چیزا حساسن منم رعایت میکنم متقابلاً هم اوناهم برا من جبران میکنن

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

منم همین اذیتم میکنه کلا ما رو نمی بینن آخه چطور به خانواده خودت زنگ میزنی و خداحافظی میکنی به من فق ...

اگه به بقیه زنگ زده اطلاع داده به شما پیام داده شما هم فردای آمدنش بهش پیام بده و رسیدن بخیر بگو