2777
2789
عنوان

دوستان سلام ناخواسته باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1202 بازدید | 104 پست

دوستان خواهش میکنم جواب منم بدید،من۳هفته پیش قرص اورژانسی رو بلافاصله بعداز نزدیکی خوردم،الان اززمان پریودم۴روزم گذشته فقط روزی یه لکه دارم،آیا امکان حاملکی هست؟بایدچیکارکنم پریودبشم؟زعفران ودمکرده پونه هم خوردم ولی بیفایدس

چرا عزیزم دیدم چند روزه ناراحتی چند ماهته بچه خوبه که من دومیا میخوام نمیشم

چی بگم خواهر یهو فهمیدم باردارم فورا قلبش تشکیل شده بود دوتا دختر داشتم دیگه هیچ وقت قصد سومی نداشتم میدونم عیب از خودم بود درست پیشگیری نکردم اجبارا بچه رو نگه داشتم ولی افسرده شدم بد جور از روزی فهمیدم تا الان یه روز خوش ندیدم انشالله شما هم همین زودیا باردار بشی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان خواهش میکنم جواب منم بدید،من۳هفته پیش قرص اورژانسی رو بلافاصله بعداز نزدیکی خوردم،الان اززمان ...

برو آزمایش برا مطمئنی ولی قرص اورژانسی که میخووری مگه نباید تا چند روز بعد پریود بشی

هنوز خیلی کوچولوعه 😢 حتی تشکیل قلب نشده

شاید هم تشکیل شده ما متوجه نمیشیم

علم هنوز خیلی جا داره برای پیشرفت.. 😢

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
برو آزمایش برا مطمئنی ولی قرص اورژانسی که میخووری مگه نباید تا چند روز بعد پریود بشی

یعنی باید بلافاصله بعدازخوردن قرص پریودمیشدم؟آخه من۲مهرپریودشدم الان باید۲آبان میومد که نیومده،از آزمایش میترسم خیلی

ینی چی بچه هنوز تشکیل نشدهاگه تشکیل نشده حامله نیستیاگه حامله ای تشکیل شده که حامله ای دیگه

گفت کیسه زرده هست ولی هنوز قلب بچه را ندیدم یا خیلی کوچیکه احتمال داره تشکیل نشه 

یعنی باید بلافاصله بعدازخوردن قرص پریودمیشدم؟آخه من۲مهرپریودشدم الان باید۲آبان میومد که نیومده،از آز ...

چرا میترسی هرچی زودتر بفهمی بهتره که من گذاشتم 8روز از پریودم گذشت میگفتم مبترسم آزمایش بدم وقتی رفتم که دیگه قلب هم تشکیل شده بود 

گفت کیسه زرده هست ولی هنوز قلب بچه را ندیدم یا خیلی کوچیکه احتمال داره تشکیل نشه

بچه هات چند سالشونه خودت چند سالته 

باز برو سونو خودت تصمیم بگیر نه اینایی اینجا میگن نگه دار میخوان کمک حالت باشن نه اینایی میگن نگه ندار از حالت خبر دارن من رفتم برا سقط دکتر بهم گفت با روحیه ای که داری قطعا افسرده میشی الان هم نگه داشتم افسرده هم شدم ولی قطعا عذاب وجدانش کمتره 

چطوری باید مصرف کنم ؟

اسی باید زیر نظر دکتر باشی مصرف کنی ببین اگه دوتای قبلی سزارین بودی این قرص خیلی خطرناکه ممگنه رحمت پاره بشه اولا این قرص گیرت نمیاد فقط باید از یکی که مطمئنی بگیری که تاریخ گذشته نباشه دختر خالم از یکی گرفت بنده خدا بچه نیوفتاد عفونت کل بدنش گرفت از مرگ نجات پیدا کرد مواظب باش