وقتیکه برمیگردم همش میگم کاش زمان برگرده به چند روز پیش و بیشتر میرفتم تو حرمش،با اینکه زیادم میشینم تو حرم ولی بازم فک میکنم کمه،خیلی دلتنگ میشم 😔 در حدی که فک میکنم چند ساله نرفتم حتی اگه دو روز باشه برگشته باشم ،
من ک قسمتم نشده بیام ولی اگه رفتی میشه واسه دخترم دعا کنی
چشم عزیزدلم حتماً یادم میمونه ،،من هربار میرم برای نی نی سایتی ها خیلی دعا میکنم ،انشالله که بطلبه و قسمتت بشه بری به همین زودی 🤲🏻 و طعم اون آرامشی که تو حرمش به دلت میشینه رو بچشی ،انشالله دخترت هرچی زودتر خوب بشه و مشکلش حل بشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من مشهدیم. ولی چند ماهه نرفتم. دعا کن قسمتم بشه برم
وای عزیزدلم ❤️ خوشبحالت خدایی ،،من کرمانشاهم خیلی دورم ولی چند وقت یکبار میطلبه و میرم حرمش قربونش برم خیلی هوامو داره ،،انشالله به همین زودی بری خوشگلم
وای عزیزدلم ❤️ خوشبحالت خدایی ،،من کرمانشاهم خیلی دورم ولی چند وقت یکبار میطلبه و میرم حرمش قربونش ب ...
خوش به سعادتت و آفرین به ذوق و شوق عارفانه ت.... دست ما رو هم بگیر
اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....