2777
2789
عنوان

چرا هر بار که میرم پابوس آقام امام رضا 🥺👇🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 23 پست
من ‌ک قسمتم نشده بیام ولی اگه رفتی میشه واسه دخترم دعا کنی

چشم عزیزدلم حتماً یادم میمونه ،،من هربار میرم برای نی نی سایتی ها خیلی دعا میکنم ،انشالله که بطلبه و قسمتت بشه بری به همین زودی 🤲🏻 و طعم اون آرامشی که تو حرمش به دلت میشینه رو بچشی ،انشالله دخترت هرچی زودتر خوب بشه و مشکلش حل بشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مشهدیم. ولی چند ماهه نرفتم. دعا کن قسمتم بشه برم

وای عزیزدلم ❤️ خوشبحالت خدایی ،،من کرمانشاهم خیلی دورم ولی چند وقت یکبار میطلبه و میرم حرمش قربونش برم خیلی هوامو داره ،،انشالله به همین زودی بری خوشگلم 

چشم عزیزدلم حتماً یادم میمونه ،،من هربار میرم برای نی نی سایتی ها خیلی دعا میکنم ،انشالله که بطلبه و ...

خیلی ممنون لطف میکنی

میشه واسه دخترم دعا کنید بیماری صرع داره ،یادگیریش خیلی ضعیفه تکرار پایه زدم براش دعا کنید امسال موفق بشه🌹

وای عزیزدلم ❤️ خوشبحالت خدایی ،،من کرمانشاهم خیلی دورم ولی چند وقت یکبار میطلبه و میرم حرمش قربونش ب ...

خوش به سعادتت و آفرین به ذوق و شوق عارفانه ت.... دست ما رو هم بگیر

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
ب امام رضا و خدای امام رضا بگو بقیه هم ادمن یه نیم‌نگاه بهشون بندازین بد نیست!این همه مدت دعا و امید ...

خدابزرگه عزیزدلم ❤️ امیدتو کمرنگ نکن

امام رضا رو به حق جوادش قسم میدم از خدا بخواد بهت اولاد سالم و صالح ببخشه قربونت برم به امید خدا به همین زودی حاجت روا میشی 

خوش به سعادتت و آفرین به ذوق و شوق عارفانه ت.... دست ما رو هم بگیر

دورت بگردم مهربونم 💓 😘 🙂 

خدا دستت رو میگیره و هرچی که میخوای انشالله بهترینش رو بهت هدیه میده ♥️♥️♥️♥️♥️