ماهین۱ مدیر عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5145 عنوان کرم شب و روز رو چطور میزنین خانومای قری🤣 | مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 16 پست من اولین بارمه کرم شب و روز خریدم.صبح کرم روزمو زدم .دیگه کاری ندارم تا شب.شب میشورم و کرم شبو میزنم دیگه درسته؟اگه مثلا روز مجبور شدم ارایش کنم و بعد پوستمو بشورم دوباره باید کرم روزمو تمدید کنم یا دیگه نیاز نیست؟ 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖 دیروز | 07:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6485 دقیقا دقت کردی؟ من مامانم هیچی ب پوستش نمیزنه ولی انقدر سفید روشن خوب من دیگه بمیرممم نمیزنمواسه آرایش فقط ریمل و خط چشم و رژ اصلا به پوستم هیچی نمیزنم لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6485 دقیقا دقت کردی؟ من مامانم هیچی ب پوستش نمیزنه ولی انقدر سفید روشن خوب من دیگه بمیرممم نمیزنمواسه آرایش فقط ریمل و خط چشم و رژ اصلا به پوستم هیچی نمیزنم لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️