2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت با ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرفت حامله هم شدم وسط راه مشکل پیدا کردم تو شکمم مردبعدش خدا خواسته باردار شدم یه دختر بسیار باهوش و ...

ای وای

خداروشکر باردار شدی وخدا بهت داده حتمن قسمتت نبوده 

من خودمم تنبلی تخمدان شدید دارم در هر صورت باید زیر نظر دکتر باشم ولی میگم یه بار امتحان کنم شاید خدا خواست وبهم داد

سلام میشه بگی چرا؟منم تصمیم دارم انجام بدم چون دیدم خیلی هاجواب گرفتن

جواب که احتمالش زیاده ولی تعیین جنسیت به نظرم ریسک

من خودم پسر میخواستم

الان دور وبرم اونایی پسر دارنعاشق یه دختر شدن پدر ومادر همه چی رو فراموش کردن واهمیتی نمیدن

اینهمه ادم سختی بکشه هزینه کنه برای دختر مردم خودتم بشینی هی حرص بخوری

ای وایخداروشکر باردار شدی وخدا بهت داده حتمن قسمتت نبوده من خودمم تنبلی تخمدان شدید دارم در هر صورت ...

من فقط با مرحله تعیین جنسیتش مخالفم وگرنه اگه مشکل نازایی داری که اون کلا قضیه اش فرق داره

جواب که احتمالش زیاده ولی تعیین جنسیت به نظرم ریسکمن خودم پسر میخواستمالان دور وبرم اونایی پسر دارنع ...

من دوتا دختر دارم  دلشون داداش میخواد خودمم دوس دارم انشالله بچه هایه ما عصای پیری مون میشن