2777
2789

هر کس در حد توان برای پسر 5 سالمون دعا کنه

دکترا میگن مشکوک به یه بیماری ژنتیکیه به نام دوشن

که در نهایت فلج میشه    

عاجزانه میخوام با دل های پاکتون براش دعا کنین و انرژی مثبت بفرستین

یا من اسمه دوا و ذکره شفا 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین إکشف کربی بحق أخیک الحسین 

صراط علی مستقیم صراط مالک یوم الدین اللهم ایاک نعبد و ایاک نستعین 

أمن یجیب المضطر إذا دعاه و یکشف السوء 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یا جواد الائمه ادرکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله که‌اون نباشهمگه تست ژنتیک نگرفتن ازش؟

چرا همه تست ها رو دادیم میگه خیلی بیماری نادریه -ما کارمون شده شب و روز گریه -مشهد ساکنیم امروز میرم حرم حضرت رضا  

انشاالله که خدا شفاش بده، دیستروفی از ژن معیوب مادر به فرزند منتقل میشه اونهم فکر کنم فقط جنس مذکر، بعضی ها تازه از بیست سالگی علایمشو نشون میدن و بعداز اون به مرور زمان پیشرفت میکنه درنهایت از پنجاه سالگی شرایطشون سخت میشه فکر نکنم اینطوری باشه از الان خداینکرده فلج بشن هرچی تشخیص دکتر متخصص باشه  اما چون میدونم و دیدم میگم الان طرف پنجاه سالشه دیگه نشستن و بلند شدن خیلی سخته براش البته دیستروفی ماهیچه ای هست ماهیچه های بازو خیلی ضعیف شدن، پژوهشکده رویان بهتر تشخیص میدن مخصوص همین بیماری هست آزمایشات و سلول درمانی  ولی تا درمان کامل خیلی مونده به نتیجه برسن حتی کشورهای پیشرفته امریکا یا اروپایی هنوز به درمان قطعی نرسیدن ایران هم چند سالی هست شروع به آزمایشات و کشت سلولی کردن دیگه باید حواستون باشه برای آزمایش یه وقت به مشکل نخورید یعنی جوری نباشه که فقط آزمایش بگیرن و هزینه و رفت و آمد آخرش بی نتیجه باشه. درضمن اگه بعدها برای بچه دارشدن اقدامی خواستید بکنید حتما آزمایشهای ژنتیکی انجام بدید شما. انشاالله که هرچه زودتر خوب بشه و خدا هم به شما صبر بده.

ازمایش ژنتیک ندادین توکل به خدا انشاالله خوب میشه

آزمایشات و دادیم میگه این بیماری اینقدرنادره که معمولا جزو تست ها نمیزارن و هزینه آزمایش بسیار بالایی هم داره 

آزمایشات و دادیم میگه این بیماری اینقدرنادره که معمولا جزو تست ها نمیزارن و هزینه آزمایش بسیار بالای ...

انشالله که نیست

ما تو فامیل داشتیم این بیماری روو

حتما ازش تست بگیرن تا قطعی مشخص بشه

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
آزمایشات و دادیم میگه این بیماری اینقدرنادره که معمولا جزو تست ها نمیزارن و هزینه آزمایش بسیار بالای ...

سخته میدونم ولی توکل به خدا هر چی خواست حودش باشد همان میشود 

انشاالله خوب میشه 🌸

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔